Het verhaal van familie Vandenhende

Familie Vandenhende kiest keer op keer voor ERA Wonen. Waarom? Lees hun verhaal onder de foto.

"Met het overlijden van 'ons mama' en de verhuis van onze papa was de tijd aangebroken om het ouderlijk huis te verkopen. Na een aanvraag om contact op te nemen via internet, werd er vlug een afspraak gemaakt. De eerste kennismaking verliep vlot en ERA Wonen liet een zeer aangename indruk na. Tot onze grote verbazing waren er na een tweetal weken al verschillende kandidaat-kopers en 4 weken na het eerste contact werd de compromis getekend. Als aandenken aan ons ouderlijk huis hebben we nog altijd het “verkoopbundeltje” met de gedetailleerde foto’s.

Toen we enkele maanden geleden opnieuw een huis wouden verkopen was de keuze dan ook snel gemaakt. We namen opnieuw contact op met ERA Wonen en vroegen hen om ook deze verkoop in goede banen te leiden. Net als de eerste keer waren we enorm verrast door de snelheid waarmee de verkoopcampagne werd opgezet. Na enkele weken kregen we dan ook het heuglijk nieuws dat er opnieuw enkele kandidaat-kopers waren en ondertussen is de verkoopakte bij de notaris al getekend.

We kunnen iedereen die in zee wil gaan met een makelaar ERA Wonen ten zeerste aanbevelen, zij die in onze opdracht reeds 2 huizen succesvol verkochten."


Mogen wij jou binnenkort ook de beste service geven? Contacteer ons vrijblijvend indien je graag jouw woning wilt verkopen en hier meer informatie omtrent wilt. We helpen jou daarnaast ook bij de verhuur van jouw eigendom.