Het verhaal van Chris en Natasja

De getuigenis van Chris en Natasja bewijst dat ERA Wonen actief op zoek gaat naar de woning die al jouw checkboxes afvinkt. Benieuwd naar hun ervaring? Lees verder onder de foto

"Ongeveer anderhalf jaar geleden begon onze zoektocht naar een nieuwe woning. Niet lang daarna was er het eerste contact met Raf van ERA Wonen. We denken te mogen zeggen dat er onmiddellijk een positieve klik was. Raf heeft ons verschillende malen gecontacteerd om een woning te bezichtigen. Hij zal kunnen beamen dat wij niet de gemakkelijkste klanten waren. Wij hadden een bepaalde visie hoe onze nieuwe woning er uit moest zien. ERA Wonen is evenwel blijven zoeken voor ons en kijk… een maand geleden hebben wij in het kantoor van ERA onze handtekening kunnen zetten voor de aankoop van ons droomhuisje. Omdat wij zo tevreden waren over ERA Wonen hebben wij besloten onze woning bij hen (en Raf) te koop te stellen. Ook nu werd er weer schitterend werk geleverd met als resultaat dat onze woning, na 2 weken, verkocht is. We kunnen iedereen aanraden met ERA Wonen in zee te gaan. Deskundig en professioneel, maar ook met veel empathie."


Ben je ook al even op zoek naar jouw droomwoning maar heb je deze nog niet gevonden? Maak om te beginnen een zoekopdracht aan. Dit zorgt ervoor dat jij steeds op de hoogte blijft van de woningen in verkoop die aan jouw voorwaarden voldoen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Contacteer een ERA makelaar zodat zij jou verder kunnen helpen.