Een kwaliteitsvolle & professionele waardebepaling

Sta je op het punt je grond of woning te verkopen? Met de juiste aanpak helpen we jou graag verder. Wij berekenen de correcte marktwaarde aan de hand van een uitgebreide marktanalyse en zetten de troeven van jouw woning in de verf. Door gebruik te maken van het objectieve onderzoek weet u exact tegen welke prijs je jouw woning of grond het best, en dus het snelst verkoopt.

Een 4-delig onderzoek 

  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: daarin vergelijken wij uw vastgoed met soortgelijk vastgoed dat recent door onze makelaars verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
     
  • Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor uw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in de streek.
     
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe uw vastgoed in de markt ligt. Wij overlopen samen met u de sterke en minder sterke punten van uw onroerend goed.
     
  • Tenslotte krijgt u een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om uw vastgoed alle kansen te geven krijgt u van ons enkele concrete opfrissingstips.
Verkopen vastgoed Waasland immo te koop te huur