Zorgeloos verhuren

Service en kwaliteit in onze dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel. Indien u een pand wil verhuren of huren staat ERA Visie Plus klaar om u bij deze onderneming te ondersteunen. Onze verhuurverantwoordelijke zal u bij elke stap van het verhuurproces met raad en daad bijstaan.

Onze werkwijze

  • We organiseren een kennismakingsgesprek met advies omtrent de mogelijke huurprijs. Samen overlopen we de werkwijze van a tot z en ondertekenen we onze exclusieve  resultaatgerichte verhuuropdracht.
  • We maken de nodige publiciteit voor uw eigendom op diverse websites, we hangen een "te huur" bord en brengen kandidaten uit onze database onmiddellijk op de hoogte dat uw eigendom op de markt werd geplaatst!
  • We begeleiden persoonlijk de kandidaat-huurders bij de bezichtigingen en zorgen voor een individueel kandidatuursdossier per kandidaat.

 

 

  • We rapporteren en adviseren onze verhuurders.
  • We stellen een duidelijke huurovereenkomst op conform de geldende wetgeving.
  • We zorgen voor een deskundige en uitgebreide plaatsbeschrijving.
  • We zorgen voor het blokkeren van de huurwaarborg en het innen van de eerste maand huur.
  • We geven raad en advies, ook na de verhuring van uw eigendom.

 

Meer weten? Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Wij helpen u graag verder!

 

Huurwetgeving en -indexering

Verhuur en zijn bijhorende wetgeving is een gegeven dat voortdurend wijzigt. Op deze website van de Vlaamse Overheid vindt u een gedetailleerde uitleg over de volledige huurwetgeving. De wetgeving betreft in hoofdzaak de woningen die dienen als hoofdverblijf van de huurder. U kan er een antwoord vinden op vragen in verband met huren en verhuren van een woning:

Naast de wetgeving, is er jaarlijks ook een huurindexering waarmee rekening gehouden dient te worden. Zo kan elk jaar de huurprijs op de verjaardagsdatum van de inwerkingstredering van het contract aan de kosten van levensonderhoud aangepast worden.  

Contacteer ons voor bijkomende informatie of raadpleeg de calculator als u uw nieuwe huurprijs wil berekenen

Welkom bij ERA Visie Plus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Visie Plus