Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA VISIE PLUS is jouw expert in de volgende regio’s: Asse, Dilbeek, Ternat. 

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

ERA VISIE PLUS - team vergadering

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Een vriendelijke en professionele samenwerking met dank aan onze makelaar Gregory. We werden steeds geïnformeerd over de stand van zaken en de huisbezoeken. In een week tijd was onze woning verkocht .
Profile picture
Marianne Verelst
ERA Visie Plus
Super georganiseerd en correct. zeer professioneel
Profile picture
Steven De cock
ERA Visie Plus
Gregory heeft ons bij de verkoop van onze woning heel goed begeleid! Bedankt voor de fijne samenwerking!
Profile picture
Elise Maertens
ERA Visie Plus
Goede ontvangst. Heel professioneel dossier werd opgemaakt met mooie foto's en reportage. Uitstekende opvolging van het dossier. Communicatie was zeer goed. Professionele ondersteuning. Goede bezoekplanning en opvolging. Tevreden over gans de lijn.
Profile picture
Ignace derez
ERA Visie Plus
Zeer professionele en persoonlijke aanpak in verhuur en verkoop. Zeker een aanrader!
Profile picture
Sarah Bouyghjdane
ERA Visie Plus
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA VISIE PLUS.

Met ERA VISIE PLUS?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA VISIE PLUS ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA VISIE PLUS is jouw expert in de volgende gemeentes en steden: Dilbeek, Itterbeek, Groot-Bijgaarden, Schepdaal, Ternat, Wambeek, Sint-Katherina-Lombeek, Zellik, Asse, Anderlecht, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Jans-Molenbeek, Jette, Ganshoren, Koekelberg, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek, Lennik, Gooik, Roosdaal, Borchtlombeek, Affligem, Liedekerke.