Team

Koen Verhaeghe

Zaakvoerder
erkend vastgoed makelaar BIV 501.030 | tel: 051 61 30 27

Koen zette na zijn studies direct de stap naar het zelfstandige leven. Hij liep stage in een ERA kantoor en was meteen verkocht door het prachtige concept. Dat maakt dat hij momenteel al 20 jaar zaakvoerder is van zijn eigen ERA kantoor in Zwevezele, 'ERA Vastgoed Centrum'. Daarnaast heeft hij nog 2 Crelan bankkantoren onder de naam 'Zakenkantoor Koen Verhaeghe'. Als bestuurslid van diverse organisaties als Unizo Wingene-Zwevezele, Koninklijk Sportkomiteit Zwevezele, Landelijke gilde, Oud Leerlingen Bond Vrije Middelbare School, Vada Racing Team en Gecoro team van de gemeente Wingene zit zijn agenda behoorlijk vol.

In zijn vrije tijd spendeert hij graag quality time met zijn vrouw Christel en 3 toffe kinderen. Wist je dat Koen dé party dj van dienst is en dat hij regelmatig rally wedstrijden rijdt?

Ben je van plan te verkopen of verhuren? Bel Koen gerust op kantoor (051 61 30 27of stuur hem een mail via centrum@era.be

Vic Van Nieuwenhuyse

Verantwoordelijke in- en verkoop
tel: 051 61 30 27 | gsm: 0471 78 47 10

Vic werkt al 4 jaar bij ERA Vastgoed Centrum als in- en verkoper. Hij is samen met Lene trotse ouders van 2 zoontjes. In zijn vrije tijd gaat hij voetballen en is hij lid van het feestcomité in Meulebeke. Als we hem vragen naar de reden waarom hij in het vastgoed is gestapt, zegt hij dat hij vooral houdt van het sociaal contact en het feit dat hij deel kan uitmaken van het 'nieuw verhaal' van kopers en verkopers.

Van plan je woning te verkopen in de regio van Zwevezele/Wingene of Meulebeke? Dan is Vic de persoon die je kan helpen. Bel hem gerust op zijn gsm (0471 78 47 10of stuur hem een mail via vic@vastgoedcentrum.be.

Michelle Vanhecke

Verantwoordelijke inkoop
tel: 051 61 30 27  | gsm: 0473 89 04 43

Michelle volgde de studie ‘Immobiliën en verzekeringen’ in de Hogeschool Vives te Kortrijk. Deze ruime studiekeuze gaf haar veel mogelijkheden na haar opleiding. Wat Michelle meteen wist, was dat ze een afwisselende job wilde met veel sociaal contact. Deze kon ze vinden in de vastgoedsector. 

Michelle is afkomstig uit Ardooie, waar ze ook woont. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de KLJ. Ze staat altijd klaar voor een feestje en om mensen te leren kennen. 

Heeft u plannen om uw woning te verkopen binnen de regio’s Ardooie, Pittem, Meulebeke en Ingelmunster? Aarzel dan zeker niet om Michelle te contacteren op 0473 89 04 43 of stuur haar een mail via michelle@vastgoedcentrum.be.

Lynn Maes

Office Manager - verantwoordelijke verhuur
tel: 051 61 30 27  | gsm: 0472 23 45 07

Lynn vervoegd sinds 2023 ons team en is uw aanspreekpunt binnen het bedrijf. Samen met Jelle is ze trotse ouder van 2 zonen. Lynn is jaren actief geweest als rechterhand van haar man in de bouw en is dan ook goed op de hoogte van heel wat technische zaken. Dit komt haar goed te pas in de verhuur. Lynn is in het vastgoed gestapt omdat ze houdt van de afwisseling, de uitdaging en het sociaal contact. Een ondersteunende arm zijn voor de collega’s en een goede service bieden aan de klanten, zijn prioriteit voor Lynn.

In haar vrije tijd houdt Lynn ervan tijd door te brengen met haar gezin, fotografie en culinair bezig zijn. Met vrienden of familie gezellig gaan eten of koken doet ze dan ook enorm graag.

Bent u van plan binnenkort een pand te verhuren? Of ben u op zoek om zelf iets te huren? Neem dan zeker contact op met Lynn om samen met haar de perfecte match voor u te vinden. U kan haar bereiken op kantoor (051 61 30 27) of op haar gsm (0472 23 45 07) of via lynn@vastgoedcentrum.be.