Team

Koen Verhaeghe - Zaakvoerder ERA Vastgoed Centrum

Koen Verhaeghe

Zaakvoerder
erkend vastgoed makelaar BIV 501.030 | tel: 051 61 30 27

Koen zette na zijn studies direct de stap naar het zelfstandige leven. Hij liep stage in een ERA kantoor en was meteen verkocht door het prachtige concept. Dat maakt dat hij momenteel al 20 jaar zaakvoerder is van zijn eigen ERA kantoor in Zwevezele, 'ERA Vastgoed Centrum'. Daarnaast heeft hij nog 2 Crelan bankkantoren onder de naam 'Zakenkantoor Koen Verhaeghe'. Als bestuurslid van diverse organisaties als Unizo Wingene-Zwevezele, Koninklijk Sportkomiteit Zwevezele, Landelijke gilde, Oud Leerlingen Bond Vrije Middelbare School, Vada Racing Team en Gecoro team van de gemeente Wingene zit zijn agenda behoorlijk vol.

In zijn vrije tijd spendeert hij graag quality time met zijn vrouw Christel en 3 toffe kinderen. Wist je dat Koen dé party dj van dienst is en dat hij regelmatig rally wedstrijden rijdt?

Ben je van plan te verkopen of verhuren? Bel Koen gerust op kantoor (051 61 30 27of stuur hem een mail via centrum@era.be

Vic Van Nieuwenhuyse

Verantwoordelijke in- en verkoop
tel: 051 61 30 27 | gsm: 0471 78 47 10

Vic werkt al 4 jaar bij ERA Vastgoed Centrum als in- en verkoper. Hij is samen met Lene trotse ouders van 2 zoontjes. In zijn vrije tijd gaat hij voetballen en is hij lid van het feestcomité in Meulebeke. Als we hem vragen naar de reden waarom hij in het vastgoed is gestapt, zegt hij dat hij vooral houdt van het sociaal contact en het feit dat hij deel kan uitmaken van het 'nieuw verhaal' van kopers en verkopers.

Van plan je woning te verkopen in de regio van Zwevezele/Wingene of Meulebeke? Dan is Vic de persoon die je kan helpen. Bel hem gerust op zijn gsm (0471 78 47 10of stuur hem een mail via vic@vastgoedcentrum.be.

Vic Van Nieuwenhuyse - in- en verkoper regio Wingene en Meulebeke
Lisa De Grande - verkoop en verhuur regio Wingene en Koolskamp

Lisa De Grande

Verantwoordelijke verhuur en verkoop
tel: 051 61 30 27 | gsm: 0494 80 16 66

Lisa is afkomstig uit Koolskamp en woont in Zwevezele. In september 2018 is ze bij ERA begonnen als in- en verkoper nadat ze een hele tijd haar eigen zaak had in de schoonheidssector. In haar vrije tijd zoekt ze vooral de rust op: wandelen met de honden, uit eten gaan, een trip naar zee, tijd voor familie, ... Ze koos voor een job in het vastgoed omdat ze al haar hele leven 'curieus' is naar wat er achter de gevel schuilt en interesse heeft in de verhalen van de woningen en mensen die er in wonen/gewoond hebben.

Lisa concentreert zich als verantwoordelijke voor verhuur en verkoop op de regio's Wingene, Zwevezele, Ardooie en haar geboortedorp Koolskamp. Van plan om te verhuren of te verkopen? Bel haar op voor een gesprek op het nummer 0494 80 16 66 of leg een afspraak vast via lisa@vastgoedcentrum.be.

Michelle Vanhecke

Verantwoordelijke inkoop
tel: 051 61 30 27  | gsm: 0473 89 04 43

Michelle volgde de studie ‘Immobiliën en verzekeringen’ in de Hogeschool Vives te Kortrijk. Deze ruime studiekeuze gaf haar veel mogelijkheden na haar opleiding. Wat Michelle meteen wist, was dat ze een afwisselende job wilde met veel sociaal contact. Deze kon ze vinden in de vastgoedsector. 

Michelle is afkomstig uit Ardooie, waar ze ook woont. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de KLJ. Ze staat altijd klaar voor een feestje en om mensen te leren kennen. 

Heeft u plannen om uw woning te verkopen binnen de regio’s Ardooie, Pittem, Meulebeke en Ingelmunster? Aarzel dan zeker niet om Michelle te contacteren op 0473 89 04 43 of stuur haar een mail via michelle@vastgoedcentrum.be.

Huis verkopen Wingene - Michelle