Unieke ERA verkoopstroeven

ERA Vandille maakt deel uit van het ERA-netwerk. Wij kunnen je om die reden een service bieden die veel verder gaat dan die van de meeste andere immomakelaars. Benieuwd naar al die extra's? Je vindt ze hier in een notendop terug:

ERA Comfort Garantie


Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in jouw huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. 

Lees hier alles details of download onze brochure met alle informatie.

ERA Comfort Garantie - Immokantoor ERA Vandille Brugge & Moerkerke

ERA Open Huizen Dag


Drie keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. Deze dag is de ideale gelegenheid om jouw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden jouw huis of appartement te laten ontdekken en vragen te stellen. Alle ERA-makelaars werken samen, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad.

Daarnaast voeren we samen ook een landelijke publiciteitscampagne waarmee we het deelnemende aanbod extra in de verf zetten. Dit leidt uiteraard tot meer zichtbaarheid voor de panden én meer bezoekers. En met succes! De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers, dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht, want 1 op 4 kopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper.  Meer informatie.

De volgende editie van ERA Open Huizen Dag gaat door op zaterdag 30 maart 2019. Inschrijven kan hier.

ERA Open Huizen Dag - Immokantoor ERA Vandille in Brugge & Moerkerke

ERA Koperwachtzaal


Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou?

Vul hier de gegevens in en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand!

Matterport


Deze 360° tour van jouw woning is een fantastische tool. Het laat kandidaat-kopers toe van thuis uit jouw huis virtueel te bezoeken. Het verhoogt dus jouw kansen op een vlotte én goede verkoop:

De Virtual Tour maakt jouw bezoekers ook interessanter:

  • Je ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen én dus bespaar je tijd en moeite.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen jouw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij zelf willen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

Welkom bij ERA VANDILLE

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA VANDILLE