ERA Comfort Garantie

Werken bij ERA @t Home?

Vacatures

Team ERA @t Home

Wie is wie?

Welkom bij ERA @t Home

  Uw kompas bij het kopen en verkopen van vastgoed

  Bij het kopen of verkopen van een woning komt heel wat kijken. ERA @t Home is er om u zo goed mogelijk doorheen het hele proces te begeleiden. We beginnen bij het maken van een realistische schatting, gestaafd door onze marktkennis en ervaring in de streek. Daarna starten we het administratieve dossier op en vragen alle nodige wettelijke attesten aan. We ondersteunen u ook in de preselectie van potentiële kopers, het bezoek aan uw eigendom, advies bij de onderhandelingen. Natuurlijk ook om uiteindelijk de verkoopsovereenkomst op te stellen en uw dossier volledig over te maken aan de notaris.

   

  Wat kunnen we voor u doen?

  • Ontwikkeling van vastgoedprojecten, als adviseur van aannemingsbedrijven, architecten, beleggings- en projectontwikkelaars
  • Verkoop van gronden, woningen en appartementen
  • Verhuur van woningen en appartementen
  • Waardebepalingen
  • Verkavelingen
  • Stedenbouwkundige attesten

  Als Gold Member binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen uw woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor uw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.

  Voor meer inlichtingen of een vrijblijvende schatting kunt u ons bellen op 056/51.66.52, mailen via athome@era.be of langskomen op ons kantoor in Wervik (Geluwe) of Wevelgem.

  ERA @t Home - vastgoed in Wervik en Wevelgem

  Panden in de kijker van ERA @t Home