Werken bij ERA SERVIMO: ontdek onze vacatures!

6 vacatures

Ben je een gedreven student en op zoek naar een leuke studentenjob bij dé kustmakelaar van België? ERA SERVIMO zoekt versterking voor haar promoteam. Als promomedewerker ben je verantwoordelijk voor het flyeren aan onze kantoren en de kust. Je bent steeds opgewekt , gemotiveerd en niet bang om te communiceren.

De Kust

Word jij onze volgende Topmakelaar? Ben je gedreven en op zoek naar een interessante uitdaging bij dé kustmakelaar van België? Zo gevonden. ERA SERVIMO is op zoek naar gedreven commerciële medewerkers inkoop/verkoop, als bediende, BIV makelaar of BIV stagiair voor in Knokke, Blankenberge, Wenduine en Oostende

Het kopen of verkopen van een woonst, het huren van jouw vakantieverblijf aan de kust, of de sprong wagen om te investeren in jouw vastgoeddroom. Het zijn enkele van de belangrijkste momenten in het leven. Als Gold Member van het ERA netwerk is het onze passie om klanten te ontzorgen en de ideale match te vinden tussen hen en hun droomwoning! Wij staan in voor een allesomvattende dienstverlening voor iedereen die aan de Westkust en Oostkust een vastgoedbehoefte heeft met appreciatie voor resultaat, transparantie, menselijkheid en toegevoegde waarde.

De Kust

 

Als groeikantoor zijn we altijd op zoek naar echte matchmaking people voor op onze afdelingen verkoop, vakantieverhuur, syndic, verzekeringen, marketing en boekhouding (Stagiair, stagiar biv, biv makelaar, vast, jobstudent)

De kust

Ben je op zoek naar een afwisselende job in het vastgoed? Sta je sterk in je schoenen en wil je deel uitmaken van een enthousiast, gemotiveerd team? Dan is de job van syndicus misschien iets voor jou !

Westkust

Word jij onze volgende commercieel medewerker jaarverhuur / vakantieverhuur? Ben je gedreven en op zoek naar een interessante uitdaging bij dé kustmakelaar van België? Zo gevonden. 

Het kopen of verkopen van een woonst, het huren van jouw vakantieverblijf aan de kust, of de sprong wagen om te investeren in jouw vastgoeddroom. Het zijn enkele van de belangrijkste momenten in het leven. Als Gold Member van het ERA netwerk is het onze passie om klanten te ontzorgen en de ideale match te vinden tussen hen en hun droomwoning! Wij staan in voor een allesomvattende dienstverlening voor iedereen die aan de Westkust en Oostkust een vastgoedbehoefte heeft met appreciatie voor resultaat, transparantie, menselijkheid en toegevoegde waarde. Voor ons kantoor in Koksijde zoeken wij een medewerker jaarverhuur/vakantieverhuur, wordt jij onze nieuwe collega? 

Koksijde

Welkom bij ERA Servimo

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.