Verhuren

ZORGELOOS VERHUREN?

Ben je van plan om te verhuren? Dan wil je enkel de beste service.

Bij het verhuren van een woning komt dan ook het één en ander kijken. Er zijn ondertussen al heel wat wetten en regels. 

Tijdens een plaatsbezoek luisteren we naar al jouw noden en verwachtingen. Na ondertekening van onze exclusieve verhuuropdracht gaan wij voor u van start!

 

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij alle kandidaat – huurders.

Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in de kijker te worden gebracht. Daarom werkt ERA SELAVI voor alle panden samen met een vaste, professionele vastgoedfotograaf

SELECTIE

Een eigendom verhuren, daar komt heel wat administratie bij kijken. ERA SELAVI neemt het volledig administratief proces in handen van begin tot einde

Voorafgaand aan elk bezoek vult elke kandidaat-huurder een inlichtingenfiche in zodat hun woonwensen getoetst worden aan jouw woning. Daarna organiseren wij een persoonlijke rondleiding.

ONDERTEKENING

Als de kandidaat wenst te huren wordt door ons de huurovereenkomst opgemaakt en ondertekend door alle partijen op kantoor.

Bij de ondertekening van de huurovereenkomst dient de huurder ook een betalingsbewijs voor te leggen van de eerste maand huur en de huurwaarborg (3 maanden) alsook een kopie van de brandverzekering.

Dit zijn essentiele zaken in het verhuurdossier!

PLAATSBESCHRIJVING

Naast de ondertekening van de huurovereenkomst en het openen van de huurwaarborg vragen wij ook de plaatsbeschrijving aan.

Wij verzorgen alle bijhorende administratie : registreren van het huurcontract met plaatsbeschrijving en ook het invullen van energie-overnamedocumenten.

Wij blijven ook daarna uw vaste advieslijn doorheen de looptijd van de verhuring en verzorgen voor u de huurindexatie.

MARKETING

Indien je ervoor kiest te verhuren met ERA SELAVI, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële huurders rolt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken op de markt gezet wordt.

Wij hangen ook een "te huur"-bord en plaatsen de woning online op verschillende websites en social media.