Waarom ERA Renomar?

Onze missie

ERA Renomar staat voor een topservice en meerwaarde bieden aan al onze klanten om te komen tot 100% klanttevredenheid.

Onze visie

ERA Renomar wil voor elke eigenaar de juiste kandidaat koper vinden en voor elke kandidaat de juiste woonst. ERA Renomar wil de referentie en marktleider zijn in onze regio. ERA Renomar wil bij de top 5 beste kantoren van ERA behoren.

Waar geloven wij in

Via een klantgerichte aanpak wordt elke klant op een professionele manier begeleid in hun vastgoedtraject. Hierbij hecht ERA Renomar enorm veel belang aan het verschaffen van de juiste informatie in een zo kort mogelijke tijdspanne. Onze medewerkers vallen op door een opmerkelijke bereikbaarheid en flexibiliteit om aan de noden van de klant te voldoen. Zo brengen wij steeds meer waarde dan de klant verwacht! We streven naar een kwalitatieve dienstverlening waarbij het werkplezier hoog in het vaandel staat. Onze klanten kunnen van ons inzet, aandacht, enthousiasme, opvolging, professionaliteit en dus uiteindelijk een optimaal resultaat verwachten!

Wie zijn wij

ERA Renomar is lid van de ERA groep met een netwerk van +140 kantoren in België en een klantenbestand van meer dan 35.000 kandidaat kopers. In deze groep behoren wij tot de silver member leden en zijn wij reeds vele jaren uitgeroepen tot één van de beste kantoren van België.

ERA Renomar werd opgericht in 2008 te Nijlen en al snel volgde ons tweede en derde kantoor te Herentals en Lier. In enkele jaren zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de kempen met ondertussen een tiental gedreven professionele medewerkers.

Wij garanderen u dan ook, door onze professionele en integere aanpak, het beste resultaat voor uw vastgoedtransactie. Wenst u een zorgeloze verkoop aan de beste prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ERA Renomar, uw partner in wonen.