Nieuwbouw en projectontwikkeling

Projectbegeleiding 

Nieuwbouw is een belangrijke activiteit voor ERA Nobis. De laatste jaren legt ERA Nobis een grote focus op nieuwbouwprojecten en verkavelingen. De verkoop van nieuwbouw vergt een andere aanpak dan de verkoop van bestaand vastgoed. We beschouwen de begeleiding van nieuwbouwprojecten dan ook als een aparte specialisatie van ons kantoor. Vandaar dat we een team van nieuwbouwspecialisten opbouwden. Door onze specialisatie kunnen we optimaal inspelen op nieuwe ontwikkelingen, de veranderende markt en de steeds beter geïnformeerde kandidaat-kopers. 

Onze nieuwbouwmakelaars bieden u ‘op maat’ gemaakte ondersteuning aan. ERA beschouwt elk project als uniek en biedt, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, verschillende diensten aan zoals grondontwikkeling, projectstudies, planprincipes, prijszetting, juridische aangelegenheden, marketingondersteuning en uiteraard ook de verkoop (op plan). Wij zijn er ons van bewust dat de verkoop op plan van een project een gerichte en innoverende aanpak vraagt. Vandaar onze inhouse expertise op nieuwbouwvlak. Daarnaast laten onze nieuwbouwmakelaars zich uiteraard ondersteunen door de talrijke diensten die ERA Nobis aanbiedt.  

Kortom, een ERA nieuwbouwspecialist is optimaal betrokken. Op die manier kunnen wij uw project of projectgrond met overtuiging voorstellen aan de juiste kandidaat-koper, gaande van private investeerders, aannemers, projectontwikkelaars en prospecten die hun droomwoning zoeken. Ontdek hier ons overzicht van projecten dewelke wij momenteel te koop aanbieden. 

Onze specialist, Rob Hasevoets, spreekt graag eens met u af voor een vrijblijvende, persoonlijke uiteenzetting van onze diensten.