Vacatures

57 vacatures
Sorteren op
ERA Nobis

Word jij ERA Nobis ambassadeur?

ERA Nobis is gezien de groei van het bedrijf op zoek naar een extra administratief vastgoedbediende.

Ben je op zoek naar een toffe gevarieerde uitdagende job? Ben je punctueel in administratie en hou je van klantencontact ? Dan willen wij je graag ontmoeten.

ERA Housing

Als top 3 ERA-speler zoeken wij een gemotiveerde online marketeer ter ondersteuning van onze uitdagende plannen op vlak van marketing en communicatie. Je biedt ondersteuning in paid advertising op Google en sociale media binnen een digitale strategie. Daarnaast creëer je toffe content voor advertenties en dit binnen onze gloednieuwe huisstijl.

ERA Housing

Als top 3 ERA-speler zoeken wij een enthousiaste grafisch vormgever ter ondersteuning van onze uitdagende plannen op vlak van marketing en communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de visuele uitwerking van onze online en offline communicatie-instrumenten. Zo werk jij bijvoorbeeld het design uit voor onze nieuwe website en zorg je ervoor dat de lay-out up to date blijft. Daarnaast werk je mee aan toffe social media campagnes en weet je hoe je foto’s en video’s moet voorzien van grafische elementen.

ERA Janssens & Janssens

Ben je gepassioneerd door marketing en grafisch design en heb je een affiniteit met vastgoed? Hou je van uitdaging, afwisseling en geloof je in samen groeien? Dan zou jij wel eens de Marketeer/Grafisch Designer kunnen zijn die we zoeken! 

Tielt-Winge & Aarschot
ERA Housing

Als top 3 ERA-speler zoeken wij een nieuwe collega voor data-analyse en bureauwerk. Je bent verantwoordelijk voor het ingeven & opvolgen van alle vastgoedaanbiedingen in ons werkgebied, je analyseert de verschillende markten waarin we actief zijn en - afhankelijk van de opdracht - ga je op zoek naar alle relevante informatie betreffende vastgoedprojecten in een bepaalde markt. De resultaten van jouw analyse kan je op gestructureerde wijze schriftelijk rapporteren aan het team en indien gewenst ook mondeling toelichten. Je bent bereid jouw collega’s verder te ondersteunen in administratieve processen.  

ERA @t Home

Voor de verdere uitbouw van ons vastgoedkantoor in Geluwe, zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker. Bent u net als wij overtuigd dat een goede en correcte dienstverlening een duidelijke meerwaarde betekent in onze sector, en u wilt in een dynamisch en gedreven team mee deze overtuiging bekendmaken, aarzel dan niet ons te contacteren.

Geluwe
ERA WoonGoed

Ben je gedreven en op zoek naar een interessante uitdaging in een groeiend bedrijf? Gevonden!

Wij zijn op zoek naar een gedreven commercieel medewerker inkoop/verkoop, als bediende.
Contacteer ons snel indien je interesse hebt en ons team wilt versterken.

Een huis kopen of verkopen is één van de belangrijkste dingen in het leven. Het verandert je leven, bepaalt je toekomst, creëert een thuis ... Voor ons, bij ERA WoonGoed, is het begeleiden en ondersteunen van elk nieuw verhaal onze passie.

Merksem
ERA Living

Wil je graag bij ERA Living werken maar vind je tussen de vacatures niet onmiddellijk de job die op jouw lijf geschreven is? Solliciteer dan spontaan! 

Aalst
ERA Living

Ben je gedreven en op zoek naar een interessante uitdaging in een continu groeiend bedrijf? Gevonden!

Wij zijn op zoek naar een gedreven commercieel medewerker inkoop/verkoop, als bediende OF zelfstandige.
Contacteer ons snel indien je interesse hebt en ons team wilt versterken. 

Een huis kopen of verkopen is één van de belangrijkste dingen in het leven. Het verandert je leven, bepaalt je toekomst, creëert een thuis ... Voor ons, bij ERA Living, is het begeleiden en ondersteunen van elk nieuw verhaal onze passie.

Aalst
ERA WoonGoed

Ben je gedreven en op zoek naar een interessante uitdaging in een groeiend bedrijf? Gevonden!

Wij zijn op zoek naar een gedreven commercieel medewerker inkoop/verkoop, als zelfstandige of BIV stagiair.
Contacteer ons snel indien je interesse hebt en ons team wilt versterken.

Een huis kopen of verkopen is één van de belangrijkste dingen in het leven. Het verandert je leven, bepaalt je toekomst, creëert een thuis ... Voor ons, bij ERA WoonGoed, is het begeleiden en ondersteunen van elk nieuw verhaal onze passie.

Merksem
ERA Housing

Als top 3 ERA-speler zoeken wij een ambitieuze inkoper gespecialiseerd in nieuwbouw. Je hebt reeds ervaring in de realisatie van nieuwbouwprojecten en weet hoe je projectontwikkelaars kan overtuigen tot een samenwerking. Als inkoper in het nieuwbouwteam werk je overkoepelend over de verschillende regio’s.

Welkom bij %broker:title_field

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.