Een professionele en unieke waardebepaling

Een waardevol afscheid van jouw eigendom

Je verkoopt jouw grond of woning? Dat verdient een grondige aanpak. Aan de hand van onze uitgebreide marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van jouw vastgoed op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet je precies tegen welke prijs je jouw grond of woning het best, en dus het snelst verkoopt. 

Een onderzoek in 4 stappen

  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: daarin vergelijken wij jouw vastgoed met soortgelijk vastgoed dat recent door onze makelaars verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
     
  • Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor jouw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in de streek.
     
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe jouw vastgoed in de markt ligt. Wij overlopen samen met je de sterke en minder sterke punten van jouw onroerend goed.
     
  • Tenslotte krijgt je een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om jouw vastgoed alle kansen te geven krijgt je van ons enkele concrete opfrissingstips (zie ook: ERA Bezoekwijzer).
ERA-Key-One-Immo-Wemmel-Immo-Bruxelles-Vendre-maison-Laeken-huis-verkopen-laken-huis-verkopen-wemmel