Een professionele en unieke waardebepaling

Een waardevol afscheid van uw eigendom

Wilt u grond of huis verkopen? Dat verdient een grondige aanpak. Op basis van een uitgebreide marktanalyse berekenen we de juiste marktwaarde en leggen we de troeven van uw vastgoed op tafel. Door dit objectieve onderzoek weet u precies tegen welke prijs u uw grond of huis kunt verkopen, en dus het snelst verkoopt.

Een onderzoek in 4 stappen

  • Kwalitatief vergelijkend onderzoek: Wij vergelijken uw vastgoed met vergelijkbaar vastgoed dat recentelijk door onze makelaars is verkocht. Vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraagprijs en verkoopprijs en duur van de verkoop. 
  • Realistische prijsberekening: Wij berekenen een concurrentiële marktprijs voor uw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van ons begrip van vastgoedprijzen en huidige trends in ons gebied.
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe uw vastgoed in de markt ligt. Wij overlopen samen met u de sterke en minder sterke punten van uw onroerend goed.
  • Ten slotte ontvangt u een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, resultaten en evaluaties. Om uw vastgoed alle kansen te bieden, krijgt u van ons enkele specifieke verfrissingstips. (zie ook: ERA Bezoekwijzer).
correcte waardebepaling