Waarom ERA Innova?

Wij maken graag tijd voor u en uw woning bij een tasje koffie, hier op kantoor of bij u thuis!

Kennis en passie voor immo

We zijn thuis in alle facetten van een transactie rond vastgoed. We staan u graag met raad en daad bij, gedurende de verkoop/aankoop of verhuur/huur van uw woning, maar we doen nog veel meer dan dat. Het verkopen van een huis of een grond vraagt dikwijls meer werk dan u op het eerste moment zou vermoeden. We delen vooral graag onze kennis met u, bijvoorbeeld bij het bepalen van de waarde van uw woning, zodat u meteen het verschil van een ERA makelaar voelt. Met passie begeleiden we u bij:

1. Uw verkoop van:

We trachten uw eigendom zo vlot en efficiënt mogelijk aan een correct gezette prijs te verkopen. Service en kwaliteit vinden wij belangrijk. Ons team staat zowel kopers als verkopers met de glimlach te woord, de commerciële medewerkers zijn ook buiten de kantooruren bereikbaar, natuurlijk, en ook dan nog druk bezig met allerhande afspraken.

Wij begeleiden u graag bij de aankoop en/of verkoop van uw eigendom in de Druivenstreek (Overijse/Hoeilaart/Huldenberg).

2. Uw verhuur van:

3. Waardebepalingen / schattingen: 
We voeren een accurate en gefundeerde waardebepaling uit van uw pand of grond. We bieden bovendien een Vergelijkende Marktanalyse, een unieke schatting eigen aan het ERA netwerk die de relatieve waarde van uw woning op de huidige vastgoedmarkt berekent.

4. Administratie / vereiste attesten: 
Naast geïnteresseerden tijdens de kantooruren of telefonisch te ontvangen, vragen we voor u de wettelijke vereiste attesten op: bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, een EPC, enzovoort (want hiermee zijn we nog niet klaar). We trachten uw dossier zo goed als mogelijk uit te pluizen, zodat de notariële akte zo vlot mogelijk verloopt. We staan dan ook in contact met de door u gekozen notaris.

5. Begeleide bezoeken en opmaken compromis:
Wanneer een koper geïnteresseerd is, regelen we na het verschaffen van de nodige informatie een bezoek ter plaatse aan het pand. Onze makelaar geeft elke geïnteresseerde een individuele rondleiding. Via onze verkoopverslagen en evaluaties van bezoeken houden we onze verkoper graag op de hoogte. Bij interesse volgen de nodige onderhandelingen en het afhandelen van de verkoop bij een akkoord.

6. Marketing-mix / publiciteit:
Om panden zo snel mogelijk te verkopen en ons aanbod zo duidelijk mogelijk weer te geven aan de potentiële kopers, maken wij uitgebreid publiciteit voor uw eigendom. U kan uw pand of grond terugvinden in de geschreven pers, in onze etalage, online, via onze buurtmailing (magics), ... We hangen het geschikte bord of plaatsen de ERA-tuinpaal aan uw eigendom, zodat die opvalt in het straatbeeld. Ook voorzien wij op onze woningen in portefeuille een ERA VIRTUAL TOUR.

7. ERA Open Huizen Dag
Als extra bovenop al onze reclametools, organiseren wij in uw pand een ERA Open Huizen Dag.

8. Uw zoektocht: 
We helpen u graag bij de zoektocht naar uw "nieuw verhaal"! U zal alle potentiële panden die aan uw gepersonaliseerde zoekwensen voldoen - als één van de eersten - in uw mailbox ontvangen, indien u niet onmiddellijk uw ideale woning vindt op onze site. Dat we zoekprofielen op deze manier bijhouden, is bovendien ook interessant voor wie zijn eigendom wil verkopen. We weten zo namelijk welke kandidaat-kopers op een bepaald type woning, appartement of (bouw)grond zitten te wachten.

9. Verkavelingen:
We helpen u bij het verkavelen van uw eigendom.

10. Projecten:
We staan u bij bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten, als adviseur van aannemingsbedrijven, architecten, beleggings- en projectontwikkelaars.

11. Netwerk:
Het ERA netwerk biedt u heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren kunnen elkaar adviseren en versterken. Dat betekent concreet dat u ook de steun van het hele nationale netwerk van een 100-tal kantoren geniet, en ook het internationale netwerk brengt ons de nodige inzichten bij.