Social Media

ERA Innova zich elke dag in om jouw huis of appartement zo vlot mogelijk te verkopen. We zogen dat je gezien wordt. Naast alle offline inspanningen gaan wij ook online voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website te staan (de derde meest bezochte immowebsite in België). Bovendien verschijnt ze ook op verschillende immoportalen.

Maar wist je dat wij jouw eigendom ook op een professionele manier via onze verschillende social media-kanalen communiceren? Alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken en snel een geschikte kandidaat-koper te vinden!

ERA Innova op Facebook

Facebook

De naambekendheid van ERA Innova in de streek is groot. Dagelijks zien de mensen onze posts voorbij komen. Weetjes, blogberichten, team foto's en video's, panden, ... Speciaal voor jouw woning wordt door onze expert een gerichte Facebookcampagne opgezet naar een doordachte doelgroep.

ERA Innova op Instagram

Ook op Instagram zijn we actief. Advertenties die op Facebook verschijnen worden, indien van toepassing, meegenomen op Instagram. Gegarandeerd bereiken we dan ook de jongere mensen die op zoek zijn naar een leuke starterswoning.