Schatting van uw eigendom

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs uit zijn of haar huis, appartement of bouwgrond te halen als hij/zij van plan is te verkopen? Dat dit geen natte vinger werk mag zijn beseffen we bij ERA IMPACT zeer goed.

Bij jouw thuis luisteren we vooreerst zeer graag naar je wensen en verwachtingen, maar willen we tegelijk een neutraal overzicht bieden van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken

Een onderzoek in 4 stappen

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag zijn we in staat om een correcte waarde van uw woning, appartement of bouwgrond te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld vastgoedkantoor 84%!

Wist je dat... de KULeuven elk jaar gebruik maakt van de ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om enerzijds menselijkheid en anderzijds slimme data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject.

appartement verkopen Bocholt Bree 3960

ERA verkoopopdracht, geen kleine lettertjes

Een eigendom verkopen, daar komt vaak meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Bij ERA IMPACT zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint bij een degelijke dossieropbouw, enkel zo kan een verkoop op een correcte, transparante en vlotte manier worden gerealiseerd. 

Ook nadat we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement of bouwgrond, kan je op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

Uitzonderlijke pandpresentatie

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn dan ook meesters in het accentueren van de sterktes van jouw woning of appartement. Ook jouw eigendom verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. 

Vandaar werken we steeds samen met een professionele vastgoedfotograaf. Sfeerbeelden, hoogtefoto's, dronebeelden.... het kan allemaal!

ERA Troeven

En waarom kan ik nu best voor ERA IMPACT kiezen? Awel, naast het standaardaanbod waar je bij een vastgoedmakelaar van kan genieten, bieden wij bij ERA vele extra's. Deze extra troeven zorgen ervoor dat jouw woning sneller, aan een hogere prijs én zonder zorgen verkocht wordt.

Maar daar stopt het niet. Ook na de verkoop kan je op ERA IMPACT rekenen. Want pas na de officiële verkoop komen er weer nieuwe vragen naar de oppervlakte: Hoe zit het precies met mijn verhuis? Wat moet ik regelen en welke instanties verwittig ik? Ook hier helpen we je mee. Wij voorzien een handige verhuiswijzer én geven je zelfs enkele verhuisdozen mee. Zo wordt zelfs verhuizen een lachertje.

Denk je er ook aan je huis, appartement of woning te verkopen?

Laat hier je gegevens achter en wij helpen je graag op weg!