Verkopers ERA Comfort Garantie

ERA Comfort Garantie: Verkopen zonder zorgen

Het verkopen van je huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Waarom zou je dan kiezen voor ERA? Eén antwoord: de ERA Comfort Garantie. Als verkoper hoef je je geen zorgen meer te maken tussen de verkoopovereenkomst (compromis) en de akte, want deze waarborg garandeert het normaal functioneren van alle vaste mechanische installaties in jouw woning.

ERA makelaars met telefoon

Contacteer je ERA makelaar

ERA makelaar die belt

Je woning? Zo verkocht.

Wil je jouw woning zorgeloos en aan de beste prijs verkopen? Onze ervaren professionals staan klaar om jou te begeleiden. Met onze expertise en kennis van de lokale markt zorgen de ERA makelaar in je buurt voor een zorgeloos traject.

Wat is de ERA Comfort Garantie?

De ERA Comfort Garantie is een gratis waarborg die de werking dekt van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. In de (maximaal) vier maanden tussen het ondertekenen van de compromis en het verlijden van de akte sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in je woning te herstellen.

Een ERA makelaar houdt een ERA Comfort Garantie V-Bord vast.

De ERA Comfort Garantie is een game-changer voor iedereen die zijn woning met vertrouwen wil verkopen. De koper krijgt het extra vertrouwen dat ze nodig hebben om de sprong te wagen en mijn huis te kopen.

Kathleen

Hoe werkt de ERA Comfort Garantie?

Bij een defect zorgt een degelijke vakman zo snel mogelijk voor de herstelling. Onze bijstandsdienst is 24/7 bereikbaar via het nummer 03 369 69 26. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. Deze waarborg geldt tot 16 maanden na de ondertekening van de verkoopovereenkomst (compromis).

ERA Comfort Garantie

Wat zijn de voordelen voor mij als verkoper?

Als verkoper mag je rekenen op een vlotte verkoop, want je huis is net een pak aantrekkelijker geworden. Kopers die interesse hebben in jouw woning, met de ERA Comfort Garantie, en een vergelijkbare woning zullen niet lang twijfelen. Bovendien hoef je ook geen onverwachte kosten te verwachten tussen het tekenen van de verkoopovereenkomst (compromis) en de akte.

Vergadering ERA team

Wat valt er onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Hieronder valt:

  • Loodgieterswerk binnenshuis (bijvoorbeeld zichtbare gas-, afvoer- en waterleidingen) 
  • Centrale verwarmingsinstallatie (elektriciteit, gas of stookolie) en de radiatoren 
  • Elektrische convectoren (als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche)
  • Warmwaterinstallatie (op stookolie, gas of elektriciteit)
  • Elektriciteitsvoorzieningen: van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis (inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars) 
  • Jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • Zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad 
  • Waterverzachter en drinkwaterpomp (met beperking tot één toestel)
Twee ERA makelaars bekijken iets op een laptop.

Je woning? Zo verkocht.

Wil je jouw woning zorgeloos en aan de beste prijs verkopen? Onze ervaren professionals staan klaar om jou te begeleiden. Met onze expertise en kennis van de lokale markt zorgen de ERA makelaar in je buurt voor een zorgeloos traject.