Projectbegeleiding

Projectbegeleiding door ERA IMMPULS

 De laatste jaren legt ERA een grote focus op nieuwbouwprojecten en verkavelingen. De verkoop van nieuwbouw vergt een andere aanpak dan de verkoop van bestaand vastgoed. De begeleiding van nieuwbouwprojecten beschouwen we dan ook als een aparte specialisatie van ons kantoor. Een team van nieuwbouwspecialisten kan optimaal inspelen op nieuwe ontwikkelingen, de veranderende markt en de steeds beter geïnformeerde kandidaat-kopers. 

Begeleiding van A tot Z, dat is waar ERA IMMPULS voor staat. Ook bij nieuwbouw. 

 

 

 

We  bieden u ‘op maat’ gemaakte ondersteuning aan.  Wij beschouwen elk project als uniek en bieden, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, verschillende diensten aan. Wij zijn er ons van bewust dat de verkoop op plan van een project een gerichte en innoverende aanpak vraagt. Vandaar onze inhouse expertise op nieuwbouwvlak. Onze nieuwbouwmakelaars zich uiteraard ook ondersteunen door de talrijke diensten die ERA aanbiedt.

Kortom, een ERA nieuwbouwspecialist is optimaal betrokken. Op die manier kunnen wij uw project of projectgrond met overtuiging voorstellen aan de juiste kandidaat-koper, gaande van private investeerders, aannemers, projectontwikkelaars en kopers die hun droomwoning zoeken. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?