Wegenwerken in Bree

Door de wegenwerken die in Bree plaatsvinden, is het mogelijk dat wij in de loop van de komende weken telefonisch moeilijk bereikbaar zijn. Bij hinder kan u steeds een e-mail sturen naar ImmoGO@era.be en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Welkom bij ERA ImmoGo

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

WELKOM BIJ ERA IMMOGO

 

ERA ImmoGO is reeds 15 jaar uw aanspraakpunt betreffende vastgoed in en rond Bree.

Ons kantoor werd in 2001 opgericht onder de naam Govers Immobiliën. Tijdens de afgelopen jaren hebben we een pak ervaring opgedaan bij de verkoop en verhuur van onroerende goederen. Ondertussen werd de overstap gemaakt naar het internationale ERA netwerk om nog meer service te kunnen bieden aan onze klanten.

Vanaf 01 januari 2015 gaan we door het leven onder de naam ERA ImmoGO.

Dit was voor ons een nieuw verhaal. MAAR zo is ook de verkoop van een woning een nieuw verhaal voor u als verkoper. Daarom nodigen wij u graag uit om uw nieuw verhaal met ons te delen. Wenst u een woning te kopen/verkopen, te huren/verhuren, ERA ImmoGO helpt u hier graag bij.

Verkoop met een tevreden gevoel.

Als u vastgoed verkoopt, wilt u zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare makelaar. De zekerheid van een correcte prijs en van een vlotte verkoop. Die zekerheid vindt u bij ERA. We staan u bij met raad en daad, in alle transparantie. Zo verkoopt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.

In 2015 mocht ERA ImmoGO de “ERA award of Excellence” in de categorie Klantentevredenheidsscore in ontvangst nemen met een score van 9,3/10. Een cijfer waar we trots op zijn en waar we elke dag aan werken om dit opnieuw te behalen.

ERA Visie

ERA heeft een goede reputatie. Dat komt omdat we vastgoed serieus nemen en onze klanten serieus nemen. We hebben meer dan 40 jaar ervaring, een groot netwerk dat voor u werkt, en een unieke aanpak. We kunnen u doorheen het hele verkoopproces bijstaan met raad en daad. Lees meer over deze aanpak en onze diensten, en ontdek waarom ze voor u zo interessant zijn.

nationale ERA Open Huizen Dag

Goede afspraken maken goede vrienden

ERA SERVICE VERPLICHTING

Als het tijd is voor een nieuw verhaal

Ik wil verkopen

Panden in de kijker van ERA ImmoGo

€ 239 000
Karakteristieke woning op 15a met achterliggende burelen
Gruitroderlaan 36 3680 Opoeteren
2
171 m²
4
Eengezinswoning,
Woning
€ 289 000
Gelijkvloerse woning op 56a99ca. Ideaal voor paarden!
Bocholterweg 38 3990 Peer
1
193 m²
3
Bungalow,
Eengezinswoning,
Gelijkvloerse woning
Ruime, te renoveren woning nabij centrum met 3 slaapkamers
Stift 71 3960 Bree
1
173 m²
4