Welkom bij ERA ImmoGO

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

 

WELKOM BIJ ERA ImmoGO

 

ERA ImmoGO is al meer dan 15 jaar uw aanspreekpunt betreffende vastgoed in en rond Bree.

Ons kantoor werd in 2001 opgericht onder de naam Govers Immobiliën. Tijdens de afgelopen jaren hebben we een pak ervaring opgedaan bij de verkoop en verhuur van onroerende goederen. Ondertussen werd de overstap gemaakt naar het internationale ERA netwerk om nog meer service te kunnen bieden aan onze klanten.

Sinds 01 januari 2015 gaan we door het leven onder de naam ERA ImmoGO.

Deze naamsverandering was voor ons een nieuw verhaal, zoals ook de verkoop van uw woning een nieuw verhaal voor u is. Daarom nodigen wij u graag uit om dat verhaal met ons te delen. Wenst u een woning te kopen/verkopen, te huren/verhuren, ERA ImmoGO helpt u hier graag bij.

Verkoop met een tevreden gevoel.

Als u vastgoed verkoopt, wilt u zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare makelaar. De zekerheid van een correcte prijs en van een vlotte verkoop. Die zekerheid vindt u bij ERA. We staan u bij met raad en daad, in alle transparantie. Zo verkoopt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.

In 2018 mocht ERA ImmoGO de “ERA award of Excellence” in de categorie Klantentevredenheidsscore in ontvangst nemen met een score van 9,2/10. Een cijfer waar we trots op zijn én waar we elke dag aan werken om dit in 2019 opnieuw te behalen.

ERA Visie

ERA heeft een goede reputatie. Dat komt omdat we vastgoed serieus nemen en onze klanten serieus nemen. We hebben meer dan 40 jaar ervaring, een groot netwerk dat voor u werkt, en een unieke aanpak. We kunnen u doorheen het hele verkoopproces bijstaan met raad en daad. Lees meer over deze aanpak en onze diensten, en ontdek waarom ze voor u zo interessant zijn.
ERA Comfort Garantie

KOPEN EN VERKOPEN ZONDER ZORGEN

Goede afspraken maken goede vrienden

ERA SERVICE VERPLICHTING

Als het tijd is voor een nieuw verhaal

Ik wil verkopen

Panden in de kijker van ERA ImmoGO