Wat kan ERA Dumon voor u doen?

Dank zij onze ‘First in service’ benadering zijn we ondertussen meer dan 25 jaar actief in zowel de verzekering als de vastgoedmarkt. Onze motivatie en enthousiasme is nog niet afgezwakt. Integendeel! Samen met ons team zetten we ons elke dag in voor uw vastgoed. Wij kennen onze markt in Beernem en Oostkamp door en door. Wij streven naar een persoonlijke benadering van bij de start, tot bij de verkoop van uw eigendom.

De reden waarom je met ERA Dumon zou willen samenwerken is, omdat je bij ons het beste van beide werelden krijgt! De positieve punten van een lokale makelaar met een sterke persoonlijke service én de sterktes van een groot vastgoednetwerk zoals ERA.

Ons verhaal

Op 1 september 1989 opende ik, toen 27 jaar, een DVV verzekeringskantoor op het stationsplein in Beernem. Geen evidente keuze om een nieuwe zaak op te bouwen zonder overname van klanten of verzekeringsportefeuille. Noodzaak breekt wet en door de leuze ‘First in service’ groeit de zaak snel uit tot een gevestigde waarde. Via verzekeringsdienstverlening maak ik bij klanten kennis met het gebrek aan service bij bestaande vastgoedkantoren en in 1999 beslis ik om na een doorgedreven vastgoedopleiding de stap te zetten naar de vastgoedwereld. In 2000 verhuisde het kantoor naar z’n huidig adres in Beernem, Stationsplein 24. In Oostkamp (Kortrijksestraat 71) opende ik in 2004 een tweede kantoor.

Al snel ontdekte ik dat een woning kopen/verkopen zich niet beperkte tot contacten rond de kerktoren. Ik wilde mijn dienstverlening en service uitbreiden en daarom besliste ik toe te treden tot het ERA netwerk. Een netwerk van zelfstandige vastgoedkantoren die intensief contacten, panden, kennis en knowhow delen met elkaar. Zeker in een snel evoluerende internet/kennismaatschappij. Een win-win voor mijzelf en zeker voor de klanten.

Kurt Dumon

Gratis waardebepaling

Bent u van plan uw woning te verkopen en wilt u een correcte en realistische waardebepaling? Geef ons gerust een belletje op 058 78 20 20 en wij komen, volledig gratis en vrijblijvend, bij u langs.

De ERA-tuinpaal

Onze tuinpaal heeft u ongetwijfeld al gezien. Zo hangen of staan er wereldwijd 100 000 ERA-tuinpalen en -borden die woningen zoals de uwe extra in het oog laten springen.

De ERA-magic mailing

Buren maken graag reclame voor onroerend goed in een wijk waar ze graag wonen. Net daarom sturen we een mailing uit om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken.

Onze ERA-verhuisdozen

ERA Dumon is er ook NA het tekenen van de compromis. We doen onze kopers en verkopers graag 10 stevige ERA verhuisdozen cadeau om zo efficiënt mogelijk te starten met de verhuis!

Professioneel social media managament

Dagelijks posten we de nieuwste panden, filmpjes, een blik achter de schermen op kantoor, de nieuwbouwprojecten, aankondigingen van een opendeur en zo veel meer op onze social media kanalen. Gerichte Facebookadvertenties en Google Ads maken deel uit van ons dagelijkse routine.

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen ERA Dumon? Dan raden we je zeker aan om onze Facebook pagina te liken en ons te volgen op Instagram.


ERA heeft ondertussen meer dan 100 vestigingen, een kenniscentrum waar tal van opleidingen mogelijk zijn en een aantal ‘unique selling products’. Tools waar onze klanten enkel beter van worden en die de concurrentie het nakijken geeft.

social media management in vastgoed

Welkom bij ERA Dumon

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Dumon