Onze unieke ERA-verkoopstroeven

Onze grootste meerwaarde op de vastgoedmarkt is de grootte van onze ERA kantorennetwerk. Dit brengt heel wat voordelen voor u mee, zoals:

  • Expertise en marktkennis in verschillende regio’s en segmenten,
  • Groot netwerk van kandidaat-kopers en vergelijkingspunten,
  • Unieke marketingproducten en diensten (vergelijkende marktanalyse, Comfortgarantie, koperwachtzaal, etc.),
  • Speciale aandacht naar toenemende belangrijkheid van social media in advertentiewereld.
ERA Open Huizen Dag - immokantoor ERA Dumon in Beernem en Oostkamp

Onze unieke ERA producten en diensten

Succes verzekerd met de ERA Open Huizen Dag


Drie keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. Deze dag is de ideale gelegenheid om uw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden uw woning te laten ontdekken en vragen te stellen. Alle ERA-makelaars werken samen, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad.

Daarnaast voeren we samen ook een landelijke publiciteitscampagne waarmee we het deelnemende aanbod extra in de verf zetten. Dit leidt uiteraard tot meer zichtbaarheid voor de panden én meer bezoekers. En met succes! De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers, dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht, want 1 op 4 kopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper. 

Meer weten over de ERA Open Huizen Dag

Zorgeloos (ver)kopen met de ERA Comfort Garantie


In samenwerking met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie, een unieke service voor vastgoedkopers- en verkopers. De waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden zo snel mogelijk terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 16 maanden na het ondertekenen van de onderhandse verkoopsakte (compromis). We zijn trots op deze service, want we zijn de enige in de sector die dergelijke garantie kunnen aanbieden.

Meer informatie over onze unieke ERA Comfort Garantie vindt u hier.

ERA Comfort Garantie - Immokantoor ERA Dumon Beernem en Oostkamp
ERA Zoekopdracht - immokantoor ERA Dumon - Beernem en Oostkamp

Op zoek naar een nieuwe thuis? Wij zoeken voor u!


Als u uw woning verkoopt, is de kans groot dat u ook op zoek bent naar een nieuwe thuis. Zoekt u die in Beernem of Oostkamp? Dan helpen wij u graag verder, zelfs wanneer u niet meteen uw ideale woning vindt op onze site.

U hoeft gewoon een gepersonaliseerde zoekopdracht op te stellen met het gewenste type huis, het aantal slaapkamers, uw budget en meer. Nadien ontvangt u van ons een melding wanneer een woning, die voldoet aan uw criteria, aan ons aanbod werd toegevoegd.

Vul hier uw zoekopdracht in

Kom te weten wie interesse toont in uw woning in onze ERA Koperwachtzaal


Wenst u te weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in uw huis, appartement, grond of handelseigendom? Met behulp van de ERA Koperwachtzaal, krijgt u onmiddellijk inzicht in het aantal potentiële kopers die op zoek zijn naar vastgoed zoals het uwe. 

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Dit betekent dat ze al op de hoogte zijn vooraleer de woning op de immosites gepubliceerd wordt! Op deze manier hebben we momenteel ongeveer 20 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal.

Vul hier de gegevens over uw woning in en krijg onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in ons ERA zoekopdrachtenbestand!

4. Een realistisch beeld van uw woning met de Virtual Tour


Dankzij de Virtual Tour krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw eigendom. Dit houdt in dat ze een virtuele rondleiding krijgen in uw woning of appartement. Via panoramische filmpjes krijgen ze een realistisch beeld van de indeling, de positie en het volume van de kamers. Je stapt met andere woorden binnen in een virtuele wereld, die echt en zeer overtuigend overkomt. Dankzij deze rondleidingen zorgen we ervoor dat enkel de zeer geïnteresseerde kandidaten om een bezoek ter plaatse vragen. Dit zorgt ervoor dat we enkel kwaliteitsvolle bezoeken doen en u, als verkoper, minder tijd hoeft vrij te maken om de mensen te verwelkomen. 

Lees meer over onze virtuele rondleiding of ontdek al onze panden te koop met ERA Virtual Tour.

 


 

ERA tuinpaal - immokantoor ERA Dumon - Beernem en Oostkamp

De extra's van ERA Dumon


De ERA-tuinpaal

Onze tuinpaal heeft u ongetwijfeld al gezien. Zo hangen of staan er wereldwijd 100 000 ERA-tuinpalen en -borden die woningen zoals de uwe extra in het oog laten springen.

De ERA-magic mailing

Buren maken graag reclame voor onroerend goed in een wijk waar ze graag wonen. Net daarom sturen we een mailing uit om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken.

Onze ERA-verhuisdozen

ERA Dumon is er ook NA het tekenen van de compromis. We doen onze kopers en verkopers graag 10 stevige ERA verhuisdozen cadeau om zo efficiënt mogelijk te starten met de verhuis!

De manier waarop we de verkoopprijs benaderen is uniek:

  • Eigen schattingssoftware met Vergelijkingspunten in onze regio’s,
  • Vergelijkende marktanalyse,
  • De waardebepaling is volledig gratis en vrijblijvend

Wij staan niet voor een bepaalde prijsklasse, wel voor degelijke kwaliteit. Als lokaal kantor streven wij steeds naar persoonlijk contact en een open communicatie met onze klanten.


Keer terug naar boven


Benieuwd wat ons actueel aanbod in petto heeft?

 

Welkom bij ERA Dumon

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Dumon