25 jaar ERA!

ERA Belgium viert 25 jaar jubileum

ERA Smout gaat aan de haal met de Beste Nieuwkomer Award

ERA De Kern verovert 2 plaatsen in de ERA Club Excellence  

Aartselaar, 25 januari 2020 – Een record aantal van 450 feestgangers uit het nationale ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten  af naar Schelle ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van ERA in België gekoppeld aan de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde ERA Awards.

ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw heel wat Awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.
Beste nieuwkomer in het netwerk was ERA Smout uit Boechout, die ondertussen succesvol gefuseerd is met het team van ERA De Kern uit Wilrijk.

Ook kregen 30 medewerkers van verschillende ERA kantoren een plaatsje in de Club Excellence 2020. Dit zijn de 30 meest succesvolle commerciële medewerkers van de Belgische ERA kantoren. Zo mogen Sofie Moers en Stephane De Vos van ERA De Kern terecht fier zijn op hun prestaties.

Dayna Smout en Thijs Coppens, zaakvoerders van ERA Smout zijn terecht trots op hun Award als Beste Nieuwkomer: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. Inmiddels zijn we gefuseerd met het team van ERA De Kern in Wilrijk, en gaan we ons met heel het team in Boechout en Wilrijk blijven inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

Ook Philippe De Vos, zaakvoerder van ERA De Kern, is fier dat twee van zijn commerciële medewerkers een plaats hebben kunnen veroveren in de prestigieuze ERA Club Excellence.

De directie van ERA Belgium wenst alle winnaars van harte proficiat met deze uitzonderlijke prestaties! “De ERA Awards zijn een oprechte erkenning van de ERA kantoren en hun medewerkers die zich gedurende het afgelopen jaar met hun inzet, doorzettingsvermogen, oog voor details en een bijzondere aandacht en zorg voor hun klanten hebben ingezet. Wij zijn dan ook enorm fier op hun! ” Johan Krijgsman, CEO ERA Belgium.