Het verkoopproces

Wij zetten ons 100% in!

Wij ontvangen geïnteresseerden tijdens onze kantooruren met een glimlach op kantoor en/of telefonisch. Wij bieden hen de nodige informatie en plannen een bezoek ter plaatse aan de woning.

Onze makelaar vergezelt deze mensen en geeft een rondleiding. Hoe maak je je pand bezoekklaar? Lees al onze tips in de ERA Bezoekwijzer.

Bij interesse maakt de makelaar een afspraak met de verkoper voor de nodige onderhandelingen en het afhandelen van de verkoop bij akkoord. Wij garanderen je een goede opvolging gedurende het hele proces.

Van ieder bezoek krijg je een schriftelijke evaluatie toegestuurd en elke maand ontvang je een uitgebreid verkoopverslag.

verkopen appartement bilzen
schatter huis Tongeren

Verkocht!

Proficiat! Wij verzorgen de opmaak van de verkoopovereenkomst en sturen deze ter goedkeuring naar jouw notaris. Nadien volgen wij alles stipt op tot het verlijden van de authentieke akte.

En we hebben nog een leuke extra voor je! Als verkoper bij ERA Connect staat er voor jou een set verhuisdozen ter beschikking. Zo heb je zéker plaats voor al je dierbare bezittingen.

Weet je niet waar te beginnen? Blader dan zeker eens door onze ERA Verhuiswijzer, zo loopt jouw verhuis van een leien dakje. 

Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.