Een professionele en unieke waardebepaling

Een waardig vaarwel van jouw onroerend goed

De verkoop van jouw woning of bouwgrond? Dat verdient een goede aanpak. Aan de hand van onze uitgebreide marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de pluspunten van jouw vastgoed op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet je exact tegen welke prijs je jouw woning of bouwgrond het best en dus het snelst verkoopt. 

Een onderzoek in 4 stappen

  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: hierin wordt jouw vastgoed vergeleken met soortgelijk vastgoed dat recent door onze makelaars verkocht werd. De vergelijking gebeurt op baiss van oppervlakte, leeftijd, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de tijdsduur van de verkoop.
     
  • Een realistische en correcte prijsberekening: Op basis van onze onderzoeksresultaten, onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in de streek, berekenen we een concurrerende marktprijs voor jouw vastgoed.
     
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere elementen, zoals de ligging, hoe uw vastgoed in de markt zal liggen. Wij overlopen samen met jou de sterke en minder sterke punten van jouw onroerend goed.
     
  • Tenslotte krijg je een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. 

Aan de hand van onze ERA Bezoekwijzer, krijg je nog enkele tips om jouw woning nog aantrekkelijker en dus vlotter verkoopbaar te maken. 

Huis laten schatten