Vacatures

1 vacature

VASTGOED - STAGE LOPEN BIJ ERA BOSSUYT?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen heel snel contact met je op. 

 

 

vastgoedmakelaar - immo kantoor Waregem

Genoten van de ervaring

Wanneer ik bij ERA Bossuyt ben gestart, werd ik onmiddellijk ontvangen met een welkomstpakket. Veerle en Dirk zijn top zaakvoerders en zijn heel begaan met hun makelaars. Dirk kent zijn vak als de beste en ik heb heel veel bijgeleerd. Er is heel veel vertrouwen en ik werd voldoende uitgedaagd om nieuwe resultaten te bereiken. Dankzij een 10 daagse opleiding in de ERA Academy leerde ik heel veel bij. Ook na de uren werden er activiteiten gedaan. Zo gingen we af en toe frietjes eten in frituur t’Leeuwke naast het kantoor, eentje gaan drinken in de Vagant met de collega’s en gingen we zeilen op zee als teambuilding. Ook was ik mee uitgenodigd op de ERA Awards  Ik leerde mezelf beter kennen en heb genoten van het jaar ervaring dat ik heb mogen opdoen. Ik raad iedereen ERA Bossuyt aan !

*** Fébe V. ***

Positieve herinneringen

Mijn vakantiejob bij ERA Bossuyt was heel aangenaam. Ik kreeg veel verantwoordelijkheid over de taken binnen de verhuur en mijn werk werd altijd goed geapprecieerd.

Er was altijd een toffe sfeer wat het werk prettig maakte. Ik heb er alleen maar positieve herinneringen aan over gehouden. 

*** Maxime ***

stage - vastgoed- makelaar - Waregem - Zulte
vastgoed stage - werken bij ERA Bossuyt - vastgoedmakelaar

Ruimte voor eigen inbreng of ontwikkeling

ERA Bossuyt bestaat uit een heel joviaal en ontvangend team.

Als stagiaire werd ik enorm goed ontvangen en geholpen. De sfeer was dan ook één van de hoogtepunten van mijn stage. Daarnaast hebben de collega's mijn stage niet alleen leerzaam gemaakt, maar ook gezellig. Je wordt heel goed begeleid bij de werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling wordt sterk aangemoedigd.

Een top team, duidelijk werkwijze en veel ruimte voor eigen inbreng of ontwikkeling.  Ik kan dan ook met trots meedelen dat ik enorm gegroeid ben doorheen deze periode.

  ***Shania***