Investeren in vastgoed

Ons aanbod te koop

Investeren in vastgoed

wat is jouw rendement?

Investeren in bakstenen stelt nooit teleur

Kan iedereen investeren in vastgoed?

Vastgoed blijft tot op vandaag een rendabele investering met weinig risico's. Wie op zoek is naar een veilige manier om zijn spaargeld te laten opbrengen kiest dan ook voor het beleggen of investeren in vastgoed.

Op de vraag "kan iedereen investeren in vastgoed" kunnen wij bevestigen dat iedereen, die over een klein beetje spaargeld beschikt kan investeren.  Het spreekt voor zich dat iemand die niet over de middelen beschikt om maandelijks een klein beetje te sparen best wacht met het investeren.

Als immokantoor begeleidt en adviseert ERA Bossuyt zijn kandidaat-kopers of investeerders bij de juiste aankoop. Wij hebben een ruim aanbod aan investerings- of opbrengsteigendommen en ook voor nieuwbouwprojecten kan je bij ons terecht. 

 

Wil je weten wat het rendement van je investering zal zijn?

Dankzij ERA Bossuyt en ERA kan je het rendement van je investering onmiddellijk gaan berekenen. Dankzij een samenwerking met Investr kan je per woning of appartement gaan berekenen wat je rendement zal zijn.  Op onze website zal je bij ieder investeringspand een rood euroteken zien staan. Dit zijn de meest geschikte panden geselecteerd door de makelaar van jouw regio.   Maak jouw eigen rendementsberekening via dit euroteken of contacteer ons om samen jouw mogelijkheden te bekijken. 

Tip: beluister zeker onze podcast: investeren in vastgoed, een zeepbel? 

 

 

 

 

Panden in de kijker van ERA Bossuyt