Een correcte, professionele waardebepaling van jouw eigendom

Hoe gaan onze vastgoedmakelaars te werk:

  • Wij vergelijken jouw eigendom met vastgoed dat recent verkocht werd of te koop staat. In dit kwalitatief vergelijkend onderzoek selecteren wij vergelijkingspunten zoals de ouderdom, staat, uitrusting van de woning. Ook de vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop zijn een belangrijk onderdeel van onze vergelijkende marktanalyse.
  • Op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends van het vastgoed in jouw streek berekenen we een realistische prijsberekening. Het resultaat van deze berekening is een concurrentiële marktprijs.
  • Naast de prijs bepalen we ook andere factoren, zoals de omgeving waarin jouw woning ligt.  Onze ERA makelaar zal samen met jou een beoordeling maken van de verkooptroeven (sterke en minder sterke punten) van jouw eigendom. 
  • Tot slot zal je een gedetailleerd verslag ontvangen van onze vastgoedmakelaar, met daarin de vergelijkingen, evaluaties en resultaten. Om de verkoop van je eigendom alle kansen te geven zal de makelaar je ook een ERA bezoekwijzer afgeven. In deze folder staan enkele concrete opfrissingstips. 
gedetaileerde marktanalyse - vma-prijsbepaling van jouw huis, appartement, grond te koop

Waardevol afscheid nemen van jouw eigendom

Jouw woning, appartement, grond of handelspand verkopen? Dat dient grondig aangepakt te worden en dat beseffen we bij ERA.  Iedere ERA makelaar heeft zijn eigen werkgebied, zo heeft hij inzicht in de correcte marktwaarde en kan hide immo makelaar een realistische vergelijkende marktanalyse opmaken.  Want wij vergelijken nu eenmaal graag appels met appels. We leggen alle troeven van jouw vastgoed vast en doen een objectief onderzoek naar de beste prijs voor jouw eigendom. Een correcte prijs resulteert in een vlotte verkoop.