Home | Dorine Vanderhaeghe en Matthew Daykin

Dorine Vanderhaeghe en Matthew Daykin

Dorine omschrijft Matthew als leergierig en vriendelijk. Terwijl Matthew Dorine omschrijft als rechtuit, gepassioneerd en ervaren. De ene is een harde tante die niet loslaat, en de ander is de jonkie van de groep vol enthousiasme. Samen vormen ze het Batman en Robin duo van de makelaardij.
Leer Dorine en Matthew van vastgoedkantoor ERA SERVIMO hieronder beter kennen.

Wie zijn topmakelaars Dorine & Matthew?

“Hallo, mijn naam is Dorine en ik ben 62 jaar oud. Ik heb gestudeerd in Gent, maar ben een echt ‘kind van de zee’. Al 33 jaar lang ben ik vastgoedmakelaar, waarvan 15 jaar bij ERA SERVIMO. Wist je dat ik bij mijn vorige werkgever rondreed met de nummerplaat ‘ERA-125’. Mijn baas vond het verschrikkelijk, maar kijk nu (lacht). In mijn vrije tijd fiets en wandel ik regelmatig en ga ik graag op reis. Toch is het nergens beter dan hier in Koksijde (lacht). Ik moet het water zien.”

“Hi, ik ben Matthew. Ik ben 22 jaar oud en geboren in Worthing (Brighton), Engeland. Toen ik 4 jaar was, besloot mijn moeder om definitief naar België te verhuizen. Ondanks dat ik hier ben opgegroeid, ligt mijn hart nog steeds in Engeland. Telkens wanneer ik op de ferry zit, denk ik: ‘Ik ga naar huis.’ In mijn vrije tijd speel ik voetbal, maar ook Formule 1 volg ik op de voet. En voor de rest spendeer ik veel tijd met Dorine op kantoor (lacht).

Waarom makelen?

“Waarom ik zo graag vastgoedmakelaar ben? De afwisseling, zonder twijfel. Ik kom graag in contact met mensen. En iedereen is anders. Het is een uitdaging om elk gesprek en elke situatie tot een goed einde te brengen. Soms duurt het wat langer, maar over de brug komen, doen ze toch (lacht).”

Matthew: “Of vastgoedmakelaar worden mijn doel was? Absoluut niet (lacht). In het middelbaar ben ik afgestudeerd als elektricien. Op dat moment leerde ik ook mijn vriendin kennen. Toen heb ik besloten om toch nog verder te studeren, uit schrik dat we anders uit elkaar zouden groeien. Tijdens mijn opleiding Salesmanagement in Kortrijk had ik plots maar één dag om een stage te kiezen. De vastgoedsector was niet mijn eerste keuze, maar na één dag was ik helemaal overtuigd. Ik zei tegen mijn moeder: ‘Dit wil ik voor de rest van mijn leven doen.’”

Expertise in de kijker

Het begrip ‘staycation’ zullen we voor altijd linken aan de coronapandemie. In die periode was er een echte boom in de verkoop van tweede verblijven aan de Belgische kust. Intussen kunnen en mogen we terug reizen naar het buitenland. Is een tweede verblijf dan nog wel interessant? Absoluut! Topmakelaars Dorine en Matthew leggen uit waarom.

De dilemma's van Dorine & Matthew

Zon- of skivakantie?
Camping of luxehotel?
Nieuwbouw of bestaande woning?

Topmakelaars Dorine & Matthew geven antwoord op enkele dilemma's.

Het werkgebied van Dorine en Matthew

Dorine en Matthew werken beiden bij ERA SERVIMO. Met kantoren in Koksijde, De Panne, Nieuwpoort, Knokke-Heist, Oostduinkerke en Sint-Idesbald is ERA Servimo zowel actief in de Oostkust als aan de Westkust. Heb je plannen om te kopen, verkopen, huren of verhuren? Werk dan samen met dé kustmakelaar en leer Dorine en Matthew of één van hun collega's nog beter kennen. 

Is dit pand niet iets voor jou?