Home | Blog | Waarom investeren in vastgoed een goed idee is

Waarom investeren in vastgoed een goed idee is

De Belg is geboren met een baksteen in de maag! Een uitspraak die heel veel mensen kennen. Maar wat bedoelen we hier mee? Hier kunnen we heel snel op antwoorden: de Belg hecht veel waarde aan de woning die hij koopt of huurt. Een goede thuis hebben is voor velen van allerhoogste belang, maar vastgoed kan uiteraard ook worden gezien als puur beleggingsproduct. Met 140+ kantoren in België begeleiden onze ERA makelaars jou van A tot Z bij het vinden van een nieuwe thuis of de juiste investering.  

KOOP GEEN KAT IN EEN ZAK!  

Nu door de hoge inflatiecijfers de koopkracht daalt en een spaarboekje niet veel meer rendeert is de Belg op zoek naar andere mogelijke manieren om zijn vermogen te investeren. Beleggen in vastgoed is dan ook voor velen de meest voor de hand liggende keuze. Want ondanks de economisch moeilijke tijden houdt de vastgoedmarkt goed stand: vastgoed is waardevast en biedt een goede bescherming tegen inflatie. 

Investeren in vastgoed is dus al jaren een veilige keuze, zeker door het toenemende belang van duurzaam wonen is investeren in nieuwbouw een goed idee.  

Maar hoe weet je welk project voor jou het juiste is?  
 
Dankzij onze expertise zorgt ERA ervoor dat niet alleen je emotionele wensen vervult kunnen worden, maar dat het ook cijfermatig helemaal goed is. Op basis van jouw individuele criteria zoeken wij het perfecte pand of project dat aansluit bij jouw mogelijkheden en wensen.  

Ben je zelf een professional? Dan staat ons ERA PROJECTS team voor jou klaar. Zij helpen jou met het vinden van een projectgrond, het verkopen van jouw investering, het bepalen van de juiste prijszetting, … kortom wanneer je commercieel nieuwbouwadvies nodig hebt ben je bij ons aan het juiste adres! 

DE REKENING MOET KLOPPEN

ERA werkt met realistische cijfers gebaseerd op een onderliggend wiskundig model dat rekening houdt met alle parameters van jouw investeerderscase. Hoe kunnen we het rendement van jouw investering verhogen, hoe kunnen we dit financieren, …? Onze kennis en service zijn een echte meerwaarde voor jouw optimale belegging. 

Op onze website plaatsten we een investeringscalculator waar je al een eerste berekening kan maken van het door jou gekozen pand, een handige tool dat jou alvast op weg kan helpen. Wens je een persoonlijk gesprek met één van onze ERA makelaars uit je buurt? Spring gerust eens binnen in één van onze 140+ ERA kantoren en vraag naar jouw investeringsadviseur. Samen vinden we jouw belegging! 

CONTACTEER ONS VOOR HET JUISTE ADVIES OP MAAT!

Is dit pand niet iets voor jou?