Home | Maak kennis met ERA PROJECTS!

Maak kennis met ERA PROJECTS!

ERA PROJECTS is de overkoepelende, afzonderlijke nieuwbouwafdeling van marktleider ERA en fungeert als één contactpersoon voor jou als projectontwikkelaar. Als grootste vastgoedmakelaar van België beschikken we over alle nodige expertise om van jouw nieuwbouwproject een echt succes te maken.

ONZE MEERWAARDE VOOR JOUW PROJECT

Een nieuwbouwproject uit de grond stampen, doe je niet onbedachtzaam. We snappen dat je nood hebt aan iemand die je wensen en behoeften aanvoelt, begrijpt en doeltreffend vermarkt. Daarom zijn wij de uitgelezen partner met doordrongen vakkennis, iemand die je van A tot Z kan begeleiden.

ERA PROJECTS spreekt jouw taal. We leggen de focus op de totaalbeleving. Dat zorgt voor ons uniek ecosysteem. Dankzij ons grondig marktonderzoek, exclusieve data, sterk marketinginzicht, het grootste netwerk van lokale vastgoedkantoren en onze hoogopgeleide nieuwbouwspecialisten onderscheiden we ons als de oplossing voor jouw vastgoedproject.

 

ERA PROJECTS IS JOUW PARTNER

WANNEER JE EEN PROJECTGROND ZOEKT

WANNEER JE JOUW PROJECTGROND VERKOOPT

WANNEER JE EEN NIEUWBOUWMAKELAAR ZOEKT

WANNEER JE COMMERCIEEL NIEUWBOUWADVIES NODIG HEBT

WAAROM KIEZEN VOOR ERA PROJECTS?
ONTDEK ONS UNIEK ECOSYSTEEM!

Persoonlijke opvolging

We maken gebruik van een vooruitstrevend & gepersonaliseerd CRM: ERAFORCE

  • Gedetailleerde rapportering + koppeling mogelijk met eigen salessystemen
  • Snelle verwerking binnen de 24u
  • Connectie marketing hub
  • Automatische mailings
  • Automatsche bevestiging van afspraken via sms
  • Automatische opvolging van afspraken
  • Automatische evaluaties naar opdrachtgever

ONTMOET HET ERA PROJECTS TEAM

JOHAN KRIJGSMAN

Komende uit een zelfstandig nest wist Johan (36) zeer snel dat hij ging kiezen voor het harde leven van een zelfstandige. Als ‘klein manneke’ was hij al zeer mondig, iets té volgens sommigen, en altijd al gebeten door de verkoop. Ondertussen al meer dan 15 jaar geleden zette hij op zijn negentiende zijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Onder zijn leiding groeide het kleine ERA WONEN uit tot de marktleider in het Waasland én het grootste kantoor binnen ERA in België. 

Sinds het voorjaar van 2019 is hij ook de nieuwe eigenaar en CEO van ERA HQ. Onder zijn leiding is ERA 2.0 gelanceerd. Vanuit zijn ondernemersperspectief kan Johan als één van de beste opportuniteiten op de markt spotten. En met deze nieuwe ‘blind spot’ kan geen enkele partij vandaag aanbieden wat deze nieuwe brand wél kan.

CHRISTOPHE LEJEUNE

Christophe Lejeune is al 27 actief in de vastgoedwereld. Hij leidde 21 jaar een communicatiebureau dat gespecialiseerd was in vastgoedcommunicatie en marketing. Daarna volgde 6 jaren als marketing- en salesdirector bij projectontwikkelaard Brody. Christophe studeert Vastgoedkunde aan de KUL. Als Head of Flanders bij ERA PROJECTS bouwt hij een gedreven nieuwbouwteam uit dat projectontwikkelaars ondersteunt bij het vermarkten van nieuwbouwprojecten. Hij is de SPOC voor vastgoedfondsen, family offices, institutionele investeerders en grondeigenaars.

TRISTAN NEIRINCK

Tristan Neirinck is al 10 jaar actief in het vastgoed. Hij leerde de knepen van het vak bij Triple Living en was meer recent aan de slag bij Steenoven als Sales Manager. Als Business Developer van ERA PROJECTS staat hij in nauw contact met de lokale makelaars voor de toestroom van interessante ontwikkelingsdossiers richting projectontwikkelaars. Daarnaast zal hij de verschillende kantoren begeleiden in de opstart van nieuwbouwverkoop en de gespecialiseerde makelaars opleiden en ondersteunen.

Is dit pand niet iets voor jou?