Over ons

UPDATE 30/03/2020:

De overheid heeft besloten de maatregelen betreffende CORONA te verlengen tot en met 19/04/2020.
Daardoor kunnen en mogen wij voor deze datum geen plaatsbezoeken voor verkoop of verhuur laten doorgaan.
Uiteraard blijven wij wel telefonisch (03/644 04 04) en per mail beschikbaar (elien.bosch@era.be) voor al uw vastgoedvragen.

Wij danken U voor Uw begrip. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
#samentegencorona #samensterk

Het ERA WoonGoed team

----------------------------------------------

UPDATE 20/03/2020:

Gezondheid is altijd het hoogste goed, en zeker in deze tijden wordt dit nog maar eens bevestigd.
Aangezien ons beroep een beroep is waar veel persoonlijk contact is, heeft de overheid besloten dat wij geen bezoeken meer mogen organiseren, wat ook zeer logisch is. Anderzijds blijven wij positief naar de toekomst kijken en blijven wij bereikbaar per mail en per telefoon.

Aarzel niet ons te contacteren voor al uw “WoonGoed” vragen.

Wij zijn er voor u.

TEAM ERA WoonGoed

UPDATE 17/03/2020:

Omdat de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers primeert hebben wij per 17/03/2020 besloten om ons kantoor te sluiten.
Uiteraard zullen wij verder werken in een veilige omgeving en kan u ons zowel telefonisch (03/644 04 04)  als per mail (elien.bosch@era.be) contacteren.
Indien u niet meteen telefonisch te woord kan gestaan worden vragen wij u om uw naam en telefoonnummer duidelijk achter te laten op het antwoordapparaat.
De doorschakeling van de telefoon gebeurt naar een telefoonnummer van 1 van onze medewerkers maar de gegevens van de beller worden NIET weergegeven.

Wij danken u voor het begrip. Zorg goed voor elkaar.

Peter, Maarten, Elien en Kathleen

----------------------------------------------

 

ERA WoonGoed is een gedreven en gepassioneerd team dat bestaat uit Peter Bruyninckx (zaakvoerder en vastgoedmakelaar), Kathleen Gysemans (commercieel medewerker), Maarten Schellekens (commercieel medewerker) en Elien Bosch (administratief bediende).

Door te specialiseren in residentieel vastgoed (=WoonGoed) in een geconcentreerd gebied (Merksem, Ekeren, Schoten, Berendrecht, Zandvliet en Kapellen), kunnen wij onze toekomstige opdrachtgevers zekerheid van verkoop geven en dit zonder grote prijsdalingen of kopzorgen. Transparantie, duidelijke communicatie en eerlijkheid zijn onze troeven.

Niet alleen gaan wij tot het uiterste voor onze opdrachtgevers, maar ook onze kandidaat-kopers kunnen rekenen op correcte informatie, duidelijke communicatie en een respectvolle behandeling!

Wij heten u alvast welkom in ons kantoor!

ERA WoonGoed

Bedrijfsvideo ERA WoonGoed

Bedrijfsvideo ERA WoonGoed

Biens en vedette de ERA WoonGoed