Woonpark Notendijk

40 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Woonpark Notendijk, jouw nieuwe thuis op een rustige en groene locatie in Dendermonde!

Woonpark Notendijk is een project met een uitzonderlijke locatie midden in de natuur en gelegen in Dendermonde. De architect wil hier een hedendaagse uitstraling creëren. Hierbij staan duurzaamheid in combinatie met Bijna Energie Neutraal wonen centraal. De Notendijk zorgt voor een perfecte combinatie tussen rustig wonen, groen, privacy en voornamelijk duurzaamheid.  

Een bijzondere plek waar rust, elegantie, comfort en natuur elkaar kruisen. Hier kom je thuis en kan je genieten van de stilte en natuur. Wil je genieten van een uitgebreide wandeling of een fietstocht maken langs het water? Het kan hier allemaal!  

Het project is voorzien van 6 ruime woningen, midden in het groen en aan de rand van de Schelde, 8 luxe appartementen en 3 penthouses met ruime terrassen en een uniek zicht. Daarnaast zijn er nog parkeerplaatsen en carports voorzien in het woonpark. Bovendien beschikken de woningen ook over zonnepanelen (5.000Wp), een warmtepomp, vloerverwarming,... notendijk voldoet aan alle wensen!

De werken zijn reeds gestart en de oplevering van de Notendijk is voorzien voor het voorjaar van 2024. 

De prijzen in dit project zijn vaste prijzen.

Ben je benieuwd naar meer over dit uitzonderlijk en duurzaam project? Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist en hij vertelt er je graag alles over!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *