Woonpark Notendijk

106 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Woonpark Notendijk, jouw nieuwe thuis aan het water in Dendermonde

 

Woonpark Notendijk is een project met een uitzonderlijke locatie midden in de natuur en gelegen in Dendermonde. De architect wil hier een hedendaagse uitstraling creëren. Hierbij staan duurzaamheid in combinatie met Bijna Energie Neutraal wonen centraal. De Notendijk zorgt voor een perfecte combinatie tussen rustig wonen, groen, privacy en voornamelijk duurzaamheid. Dit project is voorzien van 6 ruime woningen met zicht op het groen en het water, 8 luxe appartementen en 3 penthouses met ruime terrassen en een uniek zicht. Daarnaast zijn er nog parkeerplaatsen en carports voorzien in het woonpark. Notendijk voldoet aan alle wensen!

Ben je benieuwd naar meer over dit uitzonderlijk en duurzaam project?

Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist en hij vertelt er je graag alles over!

     

Nieuwbouw appartementen Dendermonde te koop

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.