Woonpark Notendijk

41 visiteurs ont vu ce projet au cours des 7 derniers jours.

Investir dans l'immobilier

Ce projet a des unités qui sont également approprié comme investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre rendement ou prenez contact pour une analyse.

Woonpark Notendijk is een project met een uitzonderlijke locatie midden in de natuur en gelegen in Dendermonde. De architect wil hier een hedendaagse uitstraling creëren. Hierbij staan duurzaamheid in combinatie met Bijna Energie Neutraal wonen centraal. De Notendijk zorgt voor een perfecte combinatie tussen rustig wonen, groen, privacy en voornamelijk duurzaamheid.  

 

Een bijzondere plek waar rust, elegantie, comfort en natuur elkaar kruisen. Hier kom je thuis en kan je genieten van de stilte en natuur. Wil je genieten van een uitgebreide wandeling of een fietstocht maken langs het water? Het kan hier allemaal!  

 

Het project is voorzien van 6 ruime woningen, midden in het groen en aan de rand van de Schelde, 8 luxe appartementen en 3 penthouses met ruime terrassen en een uniek zicht. Daarnaast zijn er nog parkeerplaatsen en carports voorzien in het woonpark. Bovendien beschikken de woningen ook over zonnepanelen (5.000Wp), een warmtepomp, vloerverwarming,... notendijk voldoet aan alle wensen!


De werken zijn reeds gestart en de oplevering van de Notendijk is voorzien voor het voorjaar van 2024. 

De prijzen in dit project zijn vaste prijzen.


Ben je benieuwd naar meer over dit uitzonderlijk en duurzaam project? Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist en hij vertelt er je graag alles over!

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *