Veldeken.

47 Appartementen
Adres: Landbouwstraat 56 , 1930, Zaventem
Ontdek exclusief wonen in het hart van Zaventem: Veldeken, jouw thuis van morgen
P1600 PROMOBUILD Landbouwstraat Zaventem_Cam10_HR_20210901.jpg
79% verkocht

De voordelen van dit project

Welkom bij 'Veldeken': Modern Wonen in hartje Zaventem


Ontdek 'Veldeken', een energiezuinig nieuwbouwproject dat modern wonen combineert met de charme van het gezellige centrum van Zaventem. Met een perfecte mix van stijl, comfort en bereikbaarheid bieden wij een aangename leefomgeving.


Prachtige Architectuur:

Veldeken presenteert een eigentijdse architectuur. Het ontwerp benadrukt elegantie en functionaliteit met ruime appartementen en penthouses die zijn voorzien van grote ramen en moderne afwerkingen, waardoor uitzicht en licht centraal staan.


Centrale Locatie:

Veldeken bevindt zich op een strategische locatie in het hart van Zaventem. Geniet van het gemak van alles wat deze gemeente te bieden heeft, van winkels en restaurants tot culturele voorzieningen en uitstekende vervoersverbindingen. Alles is op loopafstand, waardoor u optimaal kunt profiteren van alles wat Zaventem te bieden heeft.


Kom en ervaar de toekomst van wonen in 'Veldeken'. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een rondleiding te plannen.

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.