Van Dam.

10 Appartementen
Adres: Jozef Van Damstraat 23 , 1932, Sint-Stevens-Woluwe
DSC_8232_3.jpg
100% verkocht

De voordelen van dit project

10 schitterende appartementen op een strategische toplocatie nabij alle invalswegen, in Sint-Stevens-Woluwe, op een boogscheut van Zaventem centrum, Diegem, diverse shoppingfaciliteiten en openbaar vervoer, en toch omgeven door een heerlijk groene tuin om volledig tot rust te komen.

Deze gloednieuwe appartementen zijn ondergebracht in twee hypermoderne gebouwen onder hoogstaande architectuur met ruime en comfortabele ondergrondse autostaanplaatsen.

Gebouw 1 herbergt vier appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een heerlijke private tuin op het gelijkvloers, en 4 buitengewone duplex-appartementen met 3 slaapkamers, extra zolderruimte en een ruim terras op de verdiepingen.

Gebouw 2 is met twee wooneenheden kleinschaliger: het omvat een appartement met 1 slaapkamer met terras, en een prachtig ingericht duplex-appartement met 3 slaapkamers, zolder en terras.

Alle appartementen werden vakkundig afgewerkt met onder meer een hyper-geïnstalleerde keuken, een ruime badkamer met douche én bad, stijlvolle tegels en parket, een volledig netwerk voor aansluiting dataverkeer en tv, balansventilatie systeem D, regenwaterrecuperatie, PV-panelen, vloerverwarming, raamdecoratie, enz … Bovendien werden enkele appartementen nog voltooid met verfijnd schilderwerk & behang, design verlichtingsarmaturen, ingemaakte vestiairekasten, LED-tv enz.

Een knap staaltje wonen anno 2020: duurzame, hoogwaardige appartementen op een rustige, geborgen plek in een bruisende omgeving op het grondgebied van één van de meest strategisch gelegen gemeentes van het land, ideaal voor wie op zoek is naar jarenlang zorgeloos woonplezier op hoog niveau of een eersteklas investering!

Reinout Leus
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.