6 Appartementen
Adres: Dorp 32 , 3473, Waanrode (Kortenaken)
Comfortabel wonen in het centrum van Waanrode in één der appartementen van ons project Torbeyns I gebouwd volgens de traditionele voorschriften en met een architectuur in tijdloze pastorijstijl volledig passend in het dorpscentrum.

De voordelen van dit project

Comfortabel wonen in het centrum van Waanrode in één der appartementen van ons project Torbeyns I gebouwd volgens de traditionele voorschriften (o.a. binnenmuren in snelbouw dikte 14cm, …) en met een architectuur in tijdloze pastorie-stijl volledig passend in het dorpscentrum. Met haar ligging perfect centraal nabij winkels, school, dorpscentrum, diverse mogelijkheden qua verplaatsing openbaar vervoer. Zeer vlotte verbinding – op circa 5min – van de oprit Bekkevoort/Halen E314, nabij Diest – perfect uitvalbasis richting Leuven / Hasselt. Kortom wonen in gezellige dorpse sfeer van rust, hebt u de keuze uit zes ruime woonappartementen met twee ingangen – een gezamelijke ingang voor 2 appartementen gelijkvloers APP 001 en APP 002 van elk 99m² met buitenterras van +/- 16m² en 2 duplex-appartementen APP 004 en APP 005 van elk 122 m² met buitenterras op verdieping van 14m², deze beide duplexen zijn voorzien van een lift - vervolgens een zijingang voor 1 appartement gelijkvloers APP 003 van 99m² met buitenterras 16m² en 1 duplex-appartement APP 006 van 111 m² met een buitenterras van 16m² -- alle 6 appartementen zijn voorzien van een afgesloten individuele garage in de achtertuin.

Deze appartementen worden met zeer grote zorg afgewerkt in kwaliteitsvolle materialen, volgens de keuze van de klant die hiertoe budgetten ter zijne beschikking krijgt. Het volledig appartementsgebouw zal opgetrokken worden rekening houden met alle EPB-eisen:

Thermische isolatie: maximaal S31

Energieprestatie: maximaal E40

Netto-energiebehoefte: maximaal 15 kWh/m²

Binnenklimaat: minimale ventilatievoorzieningen en beperken van risico op oververhitting

Hernieuwbare energie: minimumaandeel tot NVT

Er zijn zelfs mogelijkheden om energie neutraal te eindigen, mist enkele te bespreken meerwerken.

Mocht wonen niet het doel van Uw zoektocht zijn, dan vormen deze appartementen een uitstekende investeringsopportuniteit met een mooi huurrendement.

Dirk Maes
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.