Serengeti

Een uitstekend gelegen nieuwbouwproject genaamd 'The Serengeti' waar de groene omgeving, rustige ligging, kwalitatieve en energiezuinige afwerking het verschil maakt. Er is een ruime keuze tussen 49 verschillende appartementen gaande van één slaapkamer met één badkamer tot drie slaapkamers en twee badkamers telkens met ruim terras. De energiezuinige en duurzame aanpak is terug te vinden in de materialen. Zo is er gebruik gemaakt van een warmtepomp wat UNIEK is in Ieper en omstreken naast de andere hoogwaardige materialen. Kortom dit zijn de appartementen van de toekomst.

Daarnaast is ook de ligging uitstekend, met een rustige ligging en toch op wandelafstand van de markt en de menenpoort waar het gezellig wandelen is. 

Door zijn goede kwalitatieve afwerking is dit het ideale project om er zelf in te gaan wonen. De duurzaamheid en energiezuinigheid zijn ook grote voordelen voor investeerders die op langere termijn denken. Deze appartementen zijn prijs kwaliteit bij de beste van de markt. 

Kom gerust langs op kantoor om meer te weten te komen over dit project. Liever telefonisch contact zoeken? bel Edouard Baron op 0491 37 23 53 of Diego Vermeulen op 0475 56 14 23

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.