Serengeti

31 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Een uitstekend gelegen nieuwbouwproject genaamd 'The Serengeti' waar de groene omgeving, rustige ligging, kwalitatieve en energiezuinige afwerking het verschil maakt. Er is een ruime keuze tussen 49 verschillende appartementen gaande van één slaapkamer met één badkamer tot drie slaapkamers en twee badkamers telkens met ruim terras. De energiezuinige en duurzame aanpak is terug te vinden in de materialen. Zo is er gebruik gemaakt van een warmtepomp wat UNIEK is in Ieper en omstreken naast de andere hoogwaardige materialen. Kortom dit zijn de appartementen van de toekomst.

Daarnaast is ook de ligging uitstekend, met een rustige ligging en toch op wandelafstand van de markt en de menenpoort waar het gezellig wandelen is. 

Door zijn goede kwalitatieve afwerking is dit het ideale project om er zelf in te gaan wonen. De duurzaamheid en energiezuinigheid zijn ook grote voordelen voor investeerders die op langere termijn denken. Deze appartementen zijn prijs kwaliteit bij de beste van de markt. 

Kom gerust langs op kantoor om meer te weten te komen over dit project. Liever telefonisch contact zoeken? bel Edouard Baron op 0491 37 23 53 of Diego Vermeulen op 0475 56 14 23

 • nieuwbouw, appartement, ieper, ERA Domus, kopen

  49 appartementen

  49 nieuwbouw appartementen met oog voor duurzaamheid.

 • veel kamers, nieuwbouw, appartement, ieper, kopen

  Bepaal het aantal kamers

  Er is een ruime keuze tussen 49 verschillende appartementen gaande van één slaapkamer tot drie slaapkamers.

 • terras, uitzicht, groene omgeving, kopen, nieuwbouw, appartement, ieper, ERA

  Terras met uitzicht

  Het project is gelegen in een omgeving van groen. 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *