Residentie TWINS.

8 Appartementen
Adres: Vredestraat 29 , 1703, Dilbeek
Residentie Twins beschikt over 8 uiterst comfortabele en stijlvolle 2- en 3 slaapkamerappartementen met oppervlaktes die variëren tussen 106 m² en 156 m²

De voordelen van dit project

Residentie Twins is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen, en staat garant voor een fijne woonervaring en een verzekerd investeringsrendement. Het betreft een verfrissend , exclusief en tijdloos meergezinsproject met een sterke focus op esthetiek, kwaliteit, luxe en welzijn.

Wonen op de site van deze residentie betekent het beste van twee werelden. Thuis geniet u van de residentiële rust en de kalmte en daarnaast woont u op een wandelafstand van het (handels)centrum met zijn bruisend sociaal leven, lokale winkels en terrasjes.

De residentie beschikt over 8 uiterst comfortabele en stijlvolle 2- en 3-slaapkamerappartementen met oppervlaktes die variëren van 106 m² tot 156 m², voorzien van een lift, ondergrondse garages, staanplaatsen en kelders.

Vanzelfsprekend worden de woonunits ingericht met een hoge afwerkingsgraad, uitstekende akoestische en thermische isolatie volgens het sleutel-op-deur principe waarbij u de afwerking naar eigen smaak kan inrichten.

De talrijke brede raampartijen verzekeren een maximale lichtinval, en de grote, zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel. Alle bewoners kunnen eveneens genieten van een gemeenschappelijke aangelegde binnentuin. Onze BEN-appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte stijl- en energiestudie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy met een zeer gunstige energieprestatie (maximum E-20). 


Op éénvoudig verzoek kan u beschikken over volgende informatie :

-       een overzicht van alle beschikbare appartementen alsook de verkoopprijzen

( deze verkoopprijzen zijn exclusief notariskosten , BTW,… )

-       het commercieel lastenboek met de hoogwaardige budgetten voor de standaard afwerking ( sanitair, ,keuken, vloerafwerking , .. )

 

Mogen wij jullie alvast uitnodigen om het commercieel lastenboek even door te nemen zodat u goed beeld krijgt over de kwaliteit en duurzaamheid van dit bouwproject !

Uiteraard zijn budgetten zeer belangrijk maar het comfort die we aanbieden alsook de afwerkingsgraad die we standaard voorzien zijn minstens even belangrijk zoals :

 •  Geothermische vloerverwarming ( exclusief en zeer energiezuinig )
  •  onze appartementen bereiken een E-peil van max 20 maw het betreft BEN ( Bijna Energie Neutraal ) appartementen
  •  Hogere budgetten in keuken- , vloer en sanitaire afwerking
  • Volledig ingerichte tuin ( zowel privatief als gemeenschappelijk ) volgens plan van tuinarchitect
  • Zonnepanelen
  •  Volgemetste draagmuren ( maw geen plaasterblokken ) met traditioneel pleisterwerk
  • Ventilatiesysteem type D ( met warmte-recuperatie )
  • .....   


Bent u overtuigd of had u graag meer informatie over residentie Twins ? Dan staan wij u graag te woord en maken wij graag een

vrijblijvende afspraak om u persoonlijk het project volledig toe te lichten ! Bezoek alvast de projectwebsite www.residentie-twins.be

 

 

Michel Van Den Meersschaut
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.