Residentie Ter Brugge

Geniet van 6% btw als je voldoet aan de voorwaarden als koper. Stel je vragen hierover aan onze makelaar.

Klassevol nieuwbouwproject van 7 appartementen met hoogstaande afwerking in het centrum van Ruiselede!


Ligging:

Nabij het centrum van Ruiselede komt er een nieuwbouwproject ‘Residentie Ter Brugge’. Op deze centrale ligging worden architecturale klasse, hoogstaande afwerking en een optimale bereikbaarheid gecombineerd tot een unieke woonlocatie. 

Residentie Ter Brugge ligt langs de Bruggestraat, nabij alle stedelijke voorzieningen in Ruiselede. In de onmiddellijke omgeving zijn winkels, banken, scholen, openbaar vervoer, … op wandelafstand aanwezig.

Residentie:

Deze residentie bestaat uit 3 bouwlagen met een totaal van 7 nieuwbouwappartementen die variëren van 1 tot 2-slaapkamers. Het nieuwbouwproject beschikt over afgesloten staanplaatsen. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnisberging aanwezig.

Het project Ter Brugge voorziet in eigentijds en comfortabel wonen met:

• Hedendaagse architectuur;

• Ruime en volledig afgewerkte terrassen;

• Energiezuinige appartementen;

• Kwaliteitsvolle en hoogstaande afwerking met duurzame materialen.

Het project wordt volledig gebouwd in beton, wat resulteert in minder geluidshinder en betere stabiliteit. 

De indeling van de appartementen kan naar eigen smaak nog ingericht worden. 

Ook als beleggingsobject zijn de appartementen een aanrader. De lokale vastgoedmarkt blijft het goed doen, met enerzijds een hoog huurniveau en anderzijds weinig vergelijkbare investeringsprojecten (ligging, grootte, afwerking en prijs).

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *