Residentie Olivia

19 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Wonen zonder zorgen in een groene omgeving te Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt)


Nieuwbouwproject Olivia omvat een woonmix van verschillende appartementen voor jong en oud. De assistentiewoningen zijn uitgerust met een mooi privatief terras, omgeven door een gemeenschappelijke tuin. Ze bieden de mogelijkheid om zelfstandig te wonen in alle gemoedsrust en comfort in een groene omgeving van Sint-Lambrechts-Herk.


Troeven

- Erkende assistentiewoningen (aankoop aan 12% btw)

- Vrijstelling onroerende voorheffing

- Zeer energiezuinig (E36)

- Keuze van afwerking kan nog gemaakt worden door de koper

- Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte

- Interessant rendement bij verhuur

- Gelegen in het groen, op wandelafstand van verschillende winkels


U woont volledig zelfstandig zoals thuis, maar indien nodig kan u door het noodoproepsysteem 24/7 rekenen op zorg. Dienstverlening in het gebouw wordt verzorgd door beheersinstantie Begralim. Een woonzorgassistent is het aanspreekpunt voor al uw vragen en brengt bewoners van de residentie samen voor vrijblijvende activiteiten. In de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte kan men indien gewenst een gezellige namiddag doorbrengen met mede bewoners. De component voor deze dienstverlening bedraagt slechts 4 euro/dag.


Ondergrondse parkeerplaatsen of kelderbergings zijn optioneel aan te kopen. Een gemeenschappelijke fietsenstalling (zowel boven-als ondergronds) zijn steeds ter beschikking voor bewoners.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *