Residentie Kesselshof.

22 Appartementen
Adres: Barrierstraat 19 , 3960, Bree
"Rustig wonen, voluit leven" in Residentie Kesselshof in Gerdingen op wandelafstand van Bree centrum.

De voordelen van dit project

Op de hoek van de Schoolstraat en de Barrierstraat, wordt op de site waar tot voor kort Bart Vanderhoydonck de Aveve uitbaatte het nieuwe project "Kesselshof" ontwikkeld. Met de bouw van residentie "Kesselshof" krijgt het centrum van Gerdingen een facelift. Een strak wit gebouw met houtaccenten geeft een frisse uitstraling aan het rustige Gerdingen in de bruisende stad Bree. In de achtertuin wordt een oase van rust gecreëerd door het gebruik van hoge bomen waardoor ook het landelijk karakter wordt geaccentueerd.


In residentie Kesselshof zijn 4 aparte trappenhallen, elk met hun eigen lift zodat je nooit het gevoel ervaart in een groot gebouw te wonen. Er zijn maximaal vijf woongelegenheden verbonden aan één trappenhal. Een individuele berging en autostandplaats of garage zijn in de kelderverdieping voorzien. Deze is te bereiken via een extra brede inrit zodat 2 wagens tegelijkertijd vlot kunnen in - en uitrijden.

Bij het ontwerp van de buitenruimte wordt eveneens veel aandacht besteed aan de inkleding van 10 bezoekersparkings.


Momenteel is er nog 1 appartement beschikbaar. De werken zijn reeds gestart en het einde ervan is voorzien voor het voorjaar van 2023.

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.