Residentie Beiaard

12 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

De uitstekende ligging van Residentie Beiaard combineert het best van twee werelden: een open groene tuinomkadering én het centrum van Grimbergen op wandelafstand. Dankzij de tijdloze architectuur en de topligging is uw aankoop in residentie Beiaard een ideale investering, met een bijzonder interessant meerwaardepotentieel.


De verschillende ruimtes in elk appartement werden ontworpen met de grootste aandacht voor leefcomfort. Elk appartement op de verdieping heeft een terras waar het aangenaam vertoeven is dankzij de uitstekende oriëntatie. Op de ondergrondse verdiep bevinden zich de parkeerplaatsen.


De appartementen zijn zodanig ontworpen dat ze voldoen aan de huidige, strenge comforteisen waardoor het appartement op vlak van energie een BEN-woning is met een E-peil van 20.


Verkoop onder BTW-stelsel. Mogelijkheid aankoop aan 6%.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *