Plataandreef

Stijlvolle, landelijke, Bijna Energie Neutrale (BEN) woning op een perceel van 3a 02ca in een leuke, rustige straat te Bocholt, nabij het centrum. In Bocholt kan je terecht voor alle dagdagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, sportaccommodaties, kleuter-, lagere- en middelbare scholen, ... Wonen in de grensstreek België-Nederland? Eindhoven ligt op 40 minuten rijden en Weert ligt op slechts 15 minuten met een directe aansluiting op de A2.

Deze kwalitatieve woning wordt uitgerust met de nieuwste technieken inzake verwarming, ventilatie en zonnepanelen.

Indeling:

Gelijkvloers:

Inkomhal met een gastentoilet en toegang tot de ruime living met open keuken. Via het groot schuifruim kom je uit op het mooie terras en achtertuin. Ruime bergruimte met wastafel.

Eerste verdieping: 

Via de trap kom je in de nachthal. Er zijn 3 ruime slaapkamers voorzien, alsook een ruime badkamer met toilet.

Zolderverdieping:

Bereikbaar via vlizo-trap. Er kan een vaste trap voorzien worden op vraag. De zolderruimte kan nog volledig afgewerkt worden naar keuze.

De tuin ligt ideaal naar het Zuid-Oosten: de ochtend- en middagzon zorgen ervoor dat het hier aangenaam vertoeven is.

Afwerking: De vloer, tegels, sanitaire toestellen en de keuken zijn volledig zelf te bepalen! Hierdoor kan je de woning afwerken en inrichten naar eigen smaak. 

Er werd een vergunning uitgereikt voor een carport. Indien u dit wenst, kan u hiermee dus direct aan de slag.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *