Molstenstraat 41A-D.

4 Huizen
Adres: Molstenstraat 41 , 8780, Oostrozebeke
Molstenstraat 41A-D is een hedendaags nieuwbouwproject in Oostrozebeke. Het project bestaat uit 4 unieke halfopen woningen, elk met zijn eigen troeven. De woningen, met een landelijke en moderne architectuur, worden gecombineerd met een gevoel van rust.
molsten-1696598483_1696598525_98539_5a539e2 met bol.jpg
25% verkocht

De voordelen van dit project

Molstenstraat 41A-D is een hedendaags nieuwbouwproject in Oostrozebeke.

ACTIE: GRATIS KEUKEN TOT 31 OKTOBER 2023!

!!! Deze woningen komen dit jaar nog in aanmerking voor het 6% verlaagd BTW-tarief !!! 

Dit nieuwbouwproject is rustig gelegen in Oostrozebeke, nabij alle voorzieningen en handelszaken. De woningen bieden een prachtig verzicht achteraan.

Molstenstraat 41A-D bestaat uit 4 unieke woningen, elk met zijn eigen troeven. De woningen, bestaande uit elk 3 slaapkamers, beschikken over een privatieve tuin en voldoende parkeermogelijkheden. Alle woningen worden met de grootste toewijding afgewerkt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen die 2 landelijke en 2 moderne woningen vormgeven.

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning op een rustige locatie? Neem dan zeker eens een kijkje in dit project!

Sluiten
Mathieu De Ketelaere
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.