Louis-Paul

Centraal tussen Mortsel-Oude God en Edegem start in het najaar van 2020 de bouw van een aantrekkelijk woonproject: 14 stijlvolle appartementen, verdeeld over 2 gebouwen die op een unieke manier verbonden zijn door een gemeenschappelijke tuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een privéterras.

Residentie Louis-Paul wordt ingeplant tussen de Armand Segerslei en de Edegemsestraat, op de plek waar vele jaren de iconische klank- en elektrozaak Dilis gevestigd was.

Wilt u wonen in een stad en toch profiteren van een gezellige kleinschaligheid? Dan is dit Mortselse nieuwbouwproject ideaal voor u. Modern comfort, op wandelafstand van levendige winkelstraten. U zult er zich meteen thuis voelen.

Residentie Louis-Paul biedt u al het nodige hedendaagse comfort. De afwerking gebeurt met duurzame materialen en bijzondere aandacht voor kwaliteit en leefbaarheid. Zuinige vloerverwarming, perfecte isolatie en vooruitstrevende verluchtingstechnieken, het zijn slechts enkele pluspunten van deze ecologisch verantwoorde nieuwbouw.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *