Heirweg

17 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Welkom in Maaseik aan de nieuwbouwverkaveling 'Heirweg', een rustige kindvriendelijke omgeving nabij het centrum. Alle dagdagelijkse benodigdheden en aanbod aan diverse sporten zijn op wandelafstand. Kortom een ideale woning voor startende gezinnen.

Deze moderne woningen worden opgetrokken met een Barry Bruegel recup steen, de nodige glazen balustrades, gevelbekleding,... en worden winddicht verkocht.

 

De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken aan de tuinzijde. verder bevinden zich op de verdieping 3 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet.


We zijn in het bezit van een uitgebreid lastenboek.

 

Enkele troeven:

  • Energiezuinig: door het E-pijl van 29 woon je in een BEN-woning wat maakt dat je Bijna Energie-Neutraal woont.
  • Indeling: zeer goede indeling waar elke vierkante meter optimaal wordt benut.
  • Locatie: kindvriendelijke locatie nabij het bruisende centrum van Maaseik.
  • Casco-oplevering: je kan de woning naar eigen wens verder afwerken. 

 

Ben je geïnteresseerd in een energiezuinige woning op een kindvriendelijke locatie nabij het centrum van Maaseik of wens je meer info? Contacteer ons via impact@era.be of via 089 46 48 63. Thomas helpt je graag verder.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *