10 Appartementen
Adres: Gemeenteplein 7 , 2328, Meerle (Hoogstraten)
Schitterend, kleinschalig project temidden in de gezellige dorpskern van Meerle. Waar vroeger de oude Pastorij stond, worden nu 10 prachtige BEN nieuwbouwappartementen gebouwd.
Preview03-DePastorij02.jpg
60% verkocht

De voordelen van dit project

Project DE PASTORIJ in Meerle: een prachtig, kleinschalig project midden in de gezellige dorpskern, met alle voorzieningen op wandel-en fietsafstand.


Dit nieuwbouwproject situeert zich in het centrum van Meerle, met alle handelaars en faciliteiten op wandel-en fietsafstand.


Deze BEN appartementen zijn in volle opbouw en als koper heeft u een ruime keuze tussen 10 hoogwaardig afgewerkte appartementen, voorzien van gunstig georiënteerde private terrassen.

Dankzij de zonnepanelen en warmtepomp kan u geniten van een zeer hoge energie-efficiëntie. De verschillende groottes van appartementen en hun terrassen maakt dat er voor ieder wat wils is.


Verkoop onder BTW (6% BTW mogelijk onder voorwaarden) op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel.


Zoekt u naar een energiezuinig, nieuw appartement in centrum Meerle? Contacteer ERA NOORD voor meer informatie (03 314 81 91).


Nieuw appartement? Zo gevonden.

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.