Ciro.

14 Appartementen
Adres: Bergdal 10 , 1853, Grimbergen
Residentie Ciro is een gebouw bestaande uit 14 appartementen waar het stijlvol wonen is in de rustige, groene rand van Brussel.

De voordelen van dit project

Residentie Ciro is gelegen in de groene rand van Brussel, nabij het openbaar vervoer en de nodige invalswegen (as Brussel-Antwerpen). Een tiental minuten verderop ligt de bekende Nationale Plantentuin waar het aangenaam wandelen is.


Het gebouw bestaat uit 14 unieke appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die elk beschikken over een eigen terras, verdeeld over 4 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een aparte indeling, met of zonder privétuin. Zo kan je als bewoner optimaal profiteren van alle ruimte en licht.


De appartementen zijn zodanig ontworpen dat ze voldoen aan de huidige, strenge comforteisen waardoor het appartement op vlak van energie een BEN-woning is met een E-peil van 20.


Het gebouw heeft een ondergrondse parking met fietsenstalling, autoparkeerplaats en private berging voor elk appartement. Autostaanplaats met berging is bij aan te kopen.


Interesse in het project, neem dan zeker contact met ons op.


Verkoop onder BTW-stelsel.

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.